INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ 1-0

EXCLUSIV Un fost jucător de la CFR Cluj l-a criticat pe Dan Petrescu fiindcă l-a reactivat pe Culio: „Vine un jucător nepregătit, de pe plajă... Asta strică atmosfera”

Dan Petrescu are parte de un mandat mult mai complicat decât au fost precedentele / foto: GSP +4   FOTO
Dan Petrescu are parte de un mandat mult mai complicat decât au fost precedentele / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 14:34 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 17:01

Lucian Goian (38 de ani), fost jucător la CFR Cluj între 2015 și 2016, a analizat în această dimineață, la GSP Live, situația tensionată de la campioana României. 

Deși a evoluat la un moment dat pentru „feroviari”, Lucian Goian n-a ezitat să pună pe tapet principalele probleme ale lui CFR Cluj. Fostul fundaș nu înțelege titularizarea „veteranului” Culio și-l critică și pe căpitanul Mario Camora, care a ales să meargă la UNTOLD ignorând sfatul lui Petrescu.

Lucian Goian: „Îl știam mai autoritar pe Dan Petrescu”

„Să ne mai gândim la un aspect. În momentul în care Culio joacă, poate că un alt jucător care e pe același post stă pe bancă. Poate nu e corect față de acel jucător care s-a pregătit de la început și a dat totul pentru echipă. Vine un jucător nepregătit, de pe plajă...nu știu cum te simți tu, ca fotbalist, când vezi asta. Asta ar putea să strice atmosfera.

Am văzut și declarația lui Dan Petrescu în care a spus că nimeni nu are voie să meargă la acel festival de la Cluj (n.a. - UNTOLD). Dar am văzut că au mers. Petrescu era tranșant. Eu îl știam mult mai autoriar pe Dan Petrescu, înseamnă că e o problemă și din acest punct de vedere. Au fost și acele scandaluri” a declarat Lucian Goian, la GSP Live. 

Lucian Goian, despre problemele de la CFR Cluj: „Să redevină un club discret, care tace și face”

CFR trebuie să revină la ce a fost înainte, un club discret, care tăcea și făcea și nu ieșea în evidență prin lucruri negative. Cred că lucrurile se vor așeza. În momentul acesta, lucrurile nu sunt în ordine 

Din păcate, CFR nu a fost un club care să pună accent pe promovarea tinerilor. Iuliu Mureșan spunea că noi «Noi nu suntem Viitorul Constanța». Din punctul meu de vedere, e o strategie greșită. Dar dacă vrei rezultate pe termen scurt, faci ce face CFR Cluj. Ei au tineri buni, de calitate, mă refer la Petrila, Itu, Gâdea, Otto Hindrich.- Lucian Goian, la GSP Live

38 de ania împlinit Culio pe 30 august

Mario Camora a comis-o! 

Căpitanul clujenilor, Mario Camora, a fost eliminat cu „roșu” direct în minutul 50. El a încercat să repare gafa portarului Bălgrădean, care a ieșit prost pe o centrare și a ratat întâlnirea cu balonul. 

Camora a oprit mingea cu mâna, la câțiva centimetri de linia porții, iar "centralul" Enea Jorgji n-a avut de îndeplinit decât o formalitate. La cabine cu Camora, care va primi minimum două etape de suspendare, și penalty pentru cehi.

FOTO Imagini din Jablonec - CFR Cluj 1-0

VIDEO Ștefan Gadola, intervenție la GSP LIVE după Jablonec - CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu, mitraliat: „Sunt titlurile lui Marian Copilu, nu ale lui!”

EXCLUSIV CFR Cluj ia primele măsuri după înfrângerea cu Jablonec: „Cu siguranță vom face asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
135321705054121
Mornea Vasile  •  17 Septembrie 2021, 16:25

Petrescu este rasuflat. O sa scufunde cfr-ul

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Septembrie 2021, 16:06

Parerea mea e ca Dan Petrescu a facut o mare greseala preluand CFR in conditiile acutale. Cariera lui era si asa patata recent de esecul de la Kayserispor, acum preia CFR-ul cu un lot bramburit si nici el nu pare in cea mai buna conditie din punct de vedere psihologic. Declaratiile de dupa meciul cu cehii sunt elocvente, Bursucul laudandu-se pe sine si criticand atat conducerea clubului cat si pe Sumudica. Astfel de declaratii facute la inceput de drum il lasa singur impotriva tuturor si la mana rezultatelor imediat urmatoare. Totul depinde de cum vor reactiona jucatorii, la meciul cu Craiova se va vedea cat de mult il sustin ei pe Dan Petrescu. Culio nu trebuia niciodata sa fie introdus in echipa de start si mai ales sa fie tinut atat de mult in teren.

valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  17 Septembrie 2021, 16:00

Culio, la 38 de ani, dupa liga a treia argentiniana, sau unde a jucat el pana sa revina la cfr, nu are ce sa caute titular. Aici are dreptate goian. Nu stiu neaparat daca el strica atmosfera in vestiar, de obicei asta pleaca de la bani, de ce ia unu' atat si altu' atat, dar cert e ca dpdv sportiv, ala de 38 de ani nu mai poate sa vina cu niciun plus

Vezi toate comentariile (12)
Comentează