INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

A crezut că a murit văzându-l pe Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 18:20 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 18:36

Femeia care a leșinat pe marginea terenului în Young Boys Berna - Manchester United, 2-1, s-a speriat când s-a trezit cu Cristiano Ronaldo deasupra ei: „Am murit?”

Stewardesa lovită cu mingea involuntar de Cristiano Ronaldo înaintea meciului Young Boys - Man. United a leșinat din cauza impactului. „Izbită în cap, am fost șocată. Am amețit și am căzut. Apoi, când mi-am revenit, Ronaldo era deasupra mea", a povestit femeia.

Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
+4 FOTO

Cristiano Ronaldo i-a dăruit tricoul său de joc

Cristiano voia să se convingă că totul e OK. „Văzându-l pe Ronaldo, am avut o replică de genul «Am murit?». El m-a liniștit: «Nu, nu. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat». A fost dureros, dar după ce l-am văzut pe Ronaldo, durerea a dispărut", a zâmbit ea.

La finalul partidei, portughezul i-a dăruit tricoul său de joc. 

Cristiano Ronaldo continuă lupta cu recordurile

Cristiano Ronaldo a jucat meciul 177 în Ligă, egalând performanța lui Casillas, are 135 de goluri, alt record, și a marcat după 12 ani și jumătate pentru United în Champions. Și totuși, Manchester a pierdut, 1-2, din cauza gafelor a doi ”diavoli”. Managerul Solskjaer e amenințat cu demiterea.

Fără erorile coechipierilor săi Wan-Bissaka, eliminat când "diavolii" erau în avantaj, 0-1, și Lingard, "pasă de gol" în prelungiri pentru Siebatcheu, și acesta ar fi fost meciul lui Cristiano Ronaldo. Din cauza acelor gafe, Manchester a pierdut la Berna, 1-2.

În Elveția, portughezul a egalat recordul de partide jucate în Ligă. De marți, și el are 177, la fel ca Iker Casillas. A marcat al 135-lea gol în Champions, alt record (15 peste Messi), al 16-lea la Manchester United. 

Nu mai punctase pentru Manchester în CL din 5 mai 2009, o „dublă" la 3-1 cu Arsenal în deplasare, în returul semifinalelor. Curios, în prima perioadă pe „Old Trafford", a avut nevoie de 27 de întâlniri pentru a puncta în Ligă. La întoarcere, a făcut-o după 13 minute!

Încă o performanță. Din cele 135 de goluri în cea mai importantă competiție, Ronaldo a înscris 63 după ce a împlinit 30 de ani. Cu 35 de reușite peste orice alt jucător la această vârstă! Chiar și după înfrângere, lusitanul rămâne optimist. „Nu a fost rezultat pe care îl voiam, dar acum e momentul să ne refacem forțele și să ne concentrăm la meciul următor", a comentat el pe social media.

Citește și:

Manchester United, dezastru total în Liga Campionilor! Statisticile care denotă neputința englezilor

Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează