FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reghecampf, dezvăluire incredibilă » A plătit clauzele pentru mutările dorite de Gigi Becali: „Am vorbit și mi-a zis că are nevoie de el”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, susține că el a plătit clauzele de reziliere pe care Thomas Neubert și Toni Petrea le aveau în Emirate, înaintea venirii la FCSB.
Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, susține că el a plătit clauzele de reziliere pe care Thomas Neubert și Toni Petrea le aveau în Emirate, înaintea venirii la FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 22:46 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 00:46

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), acum antrenor la CS Universitatea Craiova, susține că anul trecut el a plătit clauzele de reziliere pe care Thomas Neubert și Toni Petrea le aveau în Emirate, înaintea venirii acestora la FCSB. 

În vara anului 2020, Gigi Becali i-a adus la FCSB pe Toni Petrea și pe Thomas Neubert. Cei doi rupeau colaborarea cu Laurențiu Reghecampf, în timp ce acesta din urmă rămânea la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Reghe dezvăluie că el a fost cel care a achitat clauzele de reziliere ale celor doi colaboratori. 

Laurențiu Reghecampf: „Vorbesc cu Toni și Neubert”

„Da, vorbesc și cu Toni Petrea, și cu Neubert. Nu ne-am certat (n.r. după despărțirea din vara trecută). Păi, eu i-am lăsat, eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi și m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni Petrea. 

Și Toni vorbise cu MM înainte, pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licența PRO. Am fost de acord, pentru că ei își doreau să se întoarcă în România”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.

Reghecampf nu îl vrea pe Neubert la CS Universitatea Craiova

„Neubert are contract la FCSB. Eu am un preparator cu care lucrez de foarte mult timp, care a lucrat împreună cu mine și cu Tommy în Emirate. Bogdan Merișoran a lucrat și la echipa națională a României U21. Nu pot să spun că au același stil, dar se cunosc foarte bine.

Eu am decis să îl țin pe Bogdan cu mine, Tommy a decis să meargă la FCSB, dar relația dintre noi e aceeași. Suntem prieteni, vorbim, ne sunăm. Nu am avut niciun moment în care să ne certăm sau să existe discuții contradictorii”, a mai declarat Reghecampf. 

VIDEO Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Adrian Mutu a dat cărțile pe față la conferința de presă! A vorbit despre plecare și a anunțat cine va fi căpitan: „Nu țin de niciun scaun”

FCU Craiova, acuzată de rivali că dă bilete gratuite! Imagine dezolantă de la case + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mario78a
mario78a  •  18 Septembrie 2021, 09:00

FREE GIGI

paolo14
paolo14  •  18 Septembrie 2021, 06:52
Postat de lionforever pe 18 Septembrie 2021, 00:04

***

Prazar pseudo-italian...Vai mama voastra de amarati.

lionforever
lionforever  •  18 Septembrie 2021, 00:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează