FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN

FOTO Rapid - Gaz Metan, întrerupt momente bune din cauza suporterilor » Ce s-a întâmplat pe Arena Națională

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon. +21   FOTO
Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 22:35 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 23:05

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș, scor final 1-2, a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon.

Fanii Rapidului au venit într-un număr important și la disputa cu Gaz Metan Mediaș, de pe Arena Națională. În minutul 63, s-au dat însă în spectacol și au dus la întreruperea partidei.

Rapid - Gaz Metan, întrerupt din cauza unei petarde

Nemulțumiți de o decizie a „centralului” Lucian Rusandu, fanii rapidiști au aruncat cu mai multe obiecte spre suprafața de joc. Printre sticle și pahare s-a numărat și o petardă. 

Obiectul pirotehnic a explodat foarte aproape de Yuri Matias (26 de ani), fundașul central al Gazului, cel care marcase primul gol al partidei. 

Brazilianul s-a resimțit, s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de intervenția medicilor. În jurul său s-a creat un mic meleu, după ce Belu-Iordache a încercat să îl ridice cu forța. Partida a fost întreruptă aproape 3 minute. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FIFPro dă block României: „Nu mai mergeți să semnați în această țară!"

FOTO Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de like-uri după gestul „câinilor”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
caravela
caravela  •  18 Septembrie 2021, 18:21
Postat de ucluj2011 pe 18 Septembrie 2021, 09:24

Mdah!!! O să fie mai bine pentru cei care joacă cu tribunele goale sau aproape goale și cu atmosferă ZERO. Pentru Rapid și încă 2 , poate 3 echipe , nu va fi mai bine. Și nici pentru fotbal nu va fi mai bine. Și nici pentru spectacol. Și nici pentru..... multe alte "chestii"...

care spectacol? spectacolul zborului sticlelor, circuitul petardelor si flegmelor in natura? ne lipsim.

caravela
caravela  •  18 Septembrie 2021, 18:20

Din pacate liga si federatia, mass media trec cu vederea comportamentul scandalos, lipsit de orice urma de bun simt, omenie al asa-zisilor suporteri. Jucatorii Mediasului si Craiovei au fost bombardati cu sticle, obligati sa paraseasca stadionul pe o iesire a masinilor de salvare, Sapunaru incita suporterii la violenta si jigniri incalificabile, petarde aruncate in jucatorii adversi, flegme si injuraturi. Mai nou apar declaratii halucinante alejucatorilor, se plang ca au fost furati de arbitru cu Mediasul cand arbitrul i-a favorizat in acest meci. In meciul cu oltenii au fost voci care spuneau ca primul galben al caratistului de la Rapid ar fi fost acordat usor desi intrarea lui a fost de rosu direct.

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Septembrie 2021, 09:24
Postat de digei pe 18 Septembrie 2021, 01:34

Peste o luna vor fi varfuri de 20.000 cazuri/zi. Deci luati-va gandul de la stadioane, oricat de vaccinati am fi, la cifra aia si la un ritm vertiginos de crestere vom reveni la tribune goale. Mai bine ....

Mdah!!! O să fie mai bine pentru cei care joacă cu tribunele goale sau aproape goale și cu atmosferă ZERO. Pentru Rapid și încă 2 , poate 3 echipe , nu va fi mai bine. Și nici pentru fotbal nu va fi mai bine. Și nici pentru spectacol. Și nici pentru..... multe alte "chestii"...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close