INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Kingsley Coman, operat la inimă » Cât va lipsi mijlocașul lui Bayern

Kingsley Coman, operat la inimă » Cât va lipsi mijlocașul lui Bayern
Kingsley Coman, operat la inimă » Cât va lipsi mijlocașul lui Bayern

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 22:52 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:36

Kignsley Coman (25 de ani), mijlocașul celor de la Bayern Munchen, a fost spus unei intervenții minore la inimă, a anunțat Julian Nagelsmann.

Francezul a suferit o intervenție chirurgicală minoră pentru o aritmie cardiacă, a dezvăluit vineri antrenorul bavarezilor, în cadrul unei conferințe de presă.

„Kingsley Coman a fost operat ieri. Ritmul bătăilor inimii sale avea o ușoară tulburare, avea o bătaie în plus. Uneori avea o ușoară lipsă de respirație.

Este foarte bine acum, însă are puține dureri în zona operației. Odată ce rana este vindecată, va putea începe recuperarea. Nu cred că va lipsi mai mult de o săptămână şi jumătate sau două, iar apoi se va întoarce la antrenamentele cu echipa”, a spus Nagelsmann înaintea meciului cu Bochum de sâmbătă.

Coman ar putea reveni la meciul cu Dynamo Kiev

Kingsley Coman ar putea reveni pe teren chiar la partida împotriva echipei lui Mircea Lucescu din a doua etapă a Ligii Campionilor, atunci când Bayern va întâlni Dynamo Kiev.

Kingsley Coman a evoluat pentru Bayern în victoria bavarezilor din Liga Campionilor cu 3-0 în faţa Barcelonei, când intrat pe finalul partidei.

Campioana Bayern Munchen va întâlni sâmbătă nou promovata Bochum într-o partidă contând pentru etapa a 5-a.

A izbucnit în lacrimi după înfrângerea Barcelonei » Mesajul familiei: „Pleacă de-acolo!”

Înfrângere teribilă pentru Barcelona: ZERO șuturi pe poartă pentru prima dată în istorie! Jordi Alba, imaginea disperării + declarații tari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează