INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REZULTATE

Live Ce fac stranierii | Mihăilă, gol pentru Parma! Răzvan Marin, assist genial vs. Lazio! + Stanciu, GOL din penalty

Vlad Dragomir a înscris primul său gol în Cipru / Sursă foto: Twitter@Pafos
Vlad Dragomir a înscris primul său gol în Cipru / Sursă foto: Twitter@Pafos

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 23:26 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 23:47

Prestațiile stranierilor din acest weekend pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP. Vlad Dragomir, fost internațional U21, a înscris sâmbătă primul său gol în Cipru. Tot ieri, Mircea Lucescu, tehnicianul lui Dinamo Kiev, a obținut o victorie tensionată în Ucraina.  

UPDATE 23:20 / Mihăilă, gol în eșecul suferit de Parma

Valentin Mihăilă a marcat golul Parmei din eșecul suferit pe teren propriu, contra lui Cremonese, scor 1-2. Reușita extremei transferate de la CS Universitatea Craiova a venit în minutul 69, când adversarii aveau avans de două lungimi. 

Dennis Man a fost și el titular la Parma. A părăsit terenul în minutul 84, fără a-și pune amprenta asupra jocului. Mihăilă a fost schimbat în minutul 86. 

Parma a suferit prima înfrângere din acest sezon și ocupă locul 8 după primele 4 runde. Are 7 puncte, 5 sub liderul Pisa.

UPDATE 22:25 / Victorie pentru Lucescu Jr. în Grecia

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus la limită, 1-0, în deplasarea de la Asteras. Singurul gol al partidei a fost reușit de Vieirinha, din penalty, în minutul 27. 

Alexandru Mitriță, titular la PAOK, a fost înlocuit în minutul 78. 

În prima etapă, PAOK cedase surprinzător pe teren propriu, 0-1 cu Giannina.

UPDATE 21:50 / Drăguș, introdus pe final în Standard - Anderlecht

Standard Liege a pierdut derby-ul cu Anderlecht, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost reușit de Lior Refaelov în minutul 13. 

Denis Drăguș a fost introdus târziu de antrenorul M'Baye Leye pe teren - minutul 88 - și nu a avut timp să iasă în evidență.

Gazdele au încheiat meciul în 8 oameni de câmp, după eliminările lui Al Dakhil (7) și Collins Fai (84). Ultimul a jucat pentru Dinamo între 2013 și 2016.

UPDATE 21:15 / Stanciu, gol din penalty

Nicolae Stanciu, titular la Slavia Praga, a marcat din penalty pentru echipa sa în deplasarea de la Bohemians, contând pentru runda #8 din Cehia. Golul românului - șut în stânga sa, portarul nu a ghicit colțul - a venit în minutul 56, la 1-0 pentru gazde.

Partida s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a Slaviei, scor 5-1!

UPDATE 21:00 / Eșec pentru Silviu Lung Jr. în Turcia

Silviu Lung Jr. a fost titular la Kayserispor în deplasarea de la Hatayspor, 1-2. Diouf și El Kaabi au marcat în poarta românului. După 5 etape, Kayseri e pe locul 10 în Turcia. 

Tot azi, Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a remizat pe teren propriu cu Motherwell, scor 1-1. Ianis, testat pozitiv la COVID-19, e încă indisponibil pentru gruparea lui Gerrard.

UPDATE 20:10 / Răzvan Marin, pasă de gol în Lazio - Cagliari

Răzvan Marin confirmă forma bună din acest start de sezon. La prima acțiune din repriza secundă, a pasat decisiv pentru reușita lui Joao Pedro, un lob superb, peste defensiva romanilor. A fost golul de 1-1 (2-2 scor final) în Lazio - Cagliari. Mijlocașul român a ajuns la 3 pase decisive în primele 3 runde. 

  • faza la secunda 55;

La gazde, Ștefan Radu a fost pe banca de rezerve. 

UPDATE 19:30 / Alexandru Pașcanu, lider în liga secundă din Spania

Alexandru Pașcanu (22 de ani) a fost integralist la Ponferradina, în victoria zdrobitoare cu Malaga, scor 4-0, din runda cu numărul 6 a ligii secunde din Spania. 

Formația fundașului central român conduce clasamentul. Are 15 puncte în primele 6 runde și cea mai bună defensivă, doar 3 goluri încasate.

UPDATE 19:00 / Florin Niță, egal cu adversara CFR-ului

Florin Niță a fost integralist la Sparta Praga în meciul cu Jablonec (1-1), adversara CFR-ului din Europa League. Portarul român a încasat un gol în minutul 48, când Cvancara l-a învins cu o lovotiră de cap din apropiere.

UPDATE 18:25 / Cicâldău și Moruțan, eșec în Turcia

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari în eșecul suferit de Galatasaray pe teren propriu, în fața celor de la Alanyaspor, scor 0-1. Moruțan a fost înlocuit la pauză, iar Cicâldău a încheiat partida pe teren. 

Mijlocașul adus de la CS Universitatea Craiova a fost aproape de gol în repriza secundă. A executat periculos o lovitură liberă, aproape de vinclu, dar portarul a respins în corner.

Galatasaray pierde teren în lupta pentru titlu. A strâns doar 8 puncte în primele 5 runde și ocupă locul 8. Distanță până la primele clasate, Beșiktaș și Trabzonspor, este de 5 lungimi.

UPDATE 11:20: Vlad Dragomir, primul gol în Cipru

Trimis pe teren în minutul 59, Vlad Dragomir a înscris golul lui Pafos din remiza cu AEK Larnaca, scor 1-1, bifând prima sa reușită de la transferul în Cipru. Mijlocașul a marcat frumos, printr-un șut imparabil de la 17 metri.

„Sunt fericit că am înscris primul meu gol în fața fanilor și mă bucur că am reușit să întoarcem rezultatul și am câștigat un punct. Ne-am dorit mult să înscriem și am simțit că toți jucătorii au fost foarte concentrați. Când am punctat eu, toți băieții m-au felicitat. Am arătat ca o echipă”, a declarat Vlad Dragomir, la finalul partidei. 

La finalul lui august, Vlad Dragomir a semnat un contract valabil 3 sezoane cu Pafos. Cotat la 800.000 euro de către Transfermarkt, mijlocașul a devenit al doilea cel mai bine evaluat jucător din lotul echipei după mijlocașul ofensiv Onni Valakari, cotat la un milion de euro.

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare ale stranierilor pentru meciurile cu Germania și Armenia » Ce a decis în privința lui Răzvan Marin
ROMÂNIA
Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare ale stranierilor pentru meciurile cu Germania și Armenia » Ce a decis în privința lui Răzvan Marin

UPDATE 11:00 Mircea Lucescu, victorie cu nervi în Ucraina

Mircea Lucescu (76 de ani) i-a reproșat mai multe decizii „centralului” Dmytro Krivușkin, dar acesta i-a oferit lovitura de pedeapsă câștigătoare în prelungiri, cu ajutorul VAR. „Penaltyul a fost sută la sută”, a spus Lucescu, după 1-0 cu Oleksandria. Dinamo Kiev rămâne la trei puncte în fața lui Șahtior. (Detalii pe larg, AICI).

Hanca și Râpă, titulari în Polonia

Sergiu Hanca și Cornel Râpă, cei doi români de la Cracovia, au început din postura de titulari meciul jucat sâmbătă cu Pogon Szczecin, în deplasare (1-1). Hanca a fost schimbat în minutul 78, când echipa lui era condusă, în timp ce fostul fundaș de la FCSB și Oțelul a fost integralist. Cracovia e abia pe 11 în Polonia.

Vlad Chiricheș, integralist în Sassuolo - Torino

Vineri seara, Vlad Chiricheș a fost integralist în înfrângerea pe care Sassuolo a suferit-o pe teren propriu contra lui Torino, scor 0-1, în runda #4 din Serie A.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Lucescu, în culmea furiei, țipând la arbitru! Un meci nebun, tranșat dintr-un penalty în minutul 90+7!

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare ale stranierilor pentru meciurile cu Germania și Armenia » Ce a decis în privința lui Răzvan Marin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
leu.mr
leu.mr  •  20 Septembrie 2021, 08:40

"Denis Drăguș a fost introdus târziu și nu a avut timp să iasă în evidență" - :))) A iesit in evidență la vreun meci pina acum ???

c23665
c23665  •  20 Septembrie 2021, 08:23

Cu *** Morutan si Cicaldau, surpriza de ieri a Galatei va deveni ceva normal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  20 Septembrie 2021, 08:22
Postat de valu4ever pe 20 Septembrie 2021, 08:20

Mihaila a dat gol? NU cred...poate MAN!

Man nu putea marca pentru ca cei din Cremona nu au lasat nicio clipa poarta goala si nepazita! Sa speram ca Parma, cu Man, va reusi sa evite retrogradarea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează