FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Soția-avocat a lui Bonetti a trimis facsimilul testului efectuat de antrenor, după ce șefii lui Dinamo au suspectat că italianul îi minte

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 16:35 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 16:53

Avocata lui Dario Bonetti (60 de ani) a reacționat la scurt timp după ce șefii lui Dinamo au pus la îndoială, printr-o declarație oferită pentru GSP, testul pozitiv la COVID-19 efectuat de antrenorul italian. 

  • Dinamo joacă acasă cu Botoșani, de la ora 19:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+

Sâmbătă seară, prin avocatul său, Dario Bonetti, aflat în Italia de pe 16 septembrie, anunța că a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și urmează să stea în carantină.

Azi, într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor, Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a precizat că are rezerve în ceea ce privește veridicitatea anunțului că Bonetti e bolnav: „Avem doar declarația nevestei lui, de care ne îndoim foarte tare”. 

Avocatul lui Bonetti reacționează după declarația șefilor lui Dinamo

Avocatul și soția antrenorului, Anna Maria De Mattei, a precizat că Bonetti e într-un concediu de odihnă și a trimis pe mailul Gazetei Sporturilor testul RT-PCR pe care Bonetti l-a efectuat în Italia și care a avut un rezultat pozitiv. Facsimilul este datat cu 17 septembrie. Rezultatul unui test PCR poate fi comunicat în aceeași zi în care a fost recoltat.

Testul COVID-19 efectuat de Bonetti

Soția-avocat a lui Bonetti a trimis facsimilul testului efectuat de antrenor, după ce șefii lui Dinamo au suspectat că italianul îi minte

În replică, dinamoviștii susțin că Bonetti n-a mai avut contact cu jucătorii de pe 12 septembrie

Facsimilul a fost trimis de avocata lui Bonetti și pe mailul lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. 

Șefii din „Ștefan cel Mare” susțin acum că Bonetti nu ar mai fi interacționat cu fotbaliștii din seara meciului cu FCSB, duminică, 12 septembrie, cu 5 zile înainte ca italianul să efectueze testul cu rezultat pozitiv: „Nu a mai fost din seara meciului cu FCSB. A plecat în Italia luni, s-a întors marți și a plecat din nou joi. Nu s-a mai văzut cu nimeni din jurul echipei”.

După ce Bonetti a anunțat că are COVID-19, dinamoviștii nu cerut o testare suplimentară pentru meciul de azi cu FC Botoșani, programat la ora 19:00. 

VIDEO Duel tare pentru Dinamo! Totul despre meciul cu FC Botoșani

Citește și: 

Cum a reacționat Mureșan, după ce Bonetti a anunțat că are COVID: „Acum a devenit clar”

Noul antrenor al lui Dinamo, în fața primului meci ca principal: „Nu vreau să par infatuat, dar nu există altă variantă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno115
creeperno115  •  19 Septembrie 2021, 22:48

Nu semneaza rezilierea tocmai ca sa obtina bani care nu-i se cuvin. Pentru anti-perfomanta comisa in acest mandat, a fost totusi platit la zi. Ar trebui sa plece linistit in loc sa faca circ. Asa-s macaronarii

smartbrain
smartbrain  •  19 Septembrie 2021, 17:36
Postat de immobiliarul pe 19 Septembrie 2021, 17:31

Stai linistit prostane ...ca este plătit la zi.

este platit la zi? de aia nu semneaza rezilierea. nu te speria,boneti a mai luat o data 100 de mii de euro de la vitan barzesti,o sa ia si acum cei 72 de mii de euro pentru intreg contractul daca nu vreti faliment direct. este chiar simplu pentru boneti,ori ii dati bani ori intrati in faliment.

smartbrain
smartbrain  •  19 Septembrie 2021, 17:35
Postat de immobiliarul pe 19 Septembrie 2021, 17:30

Arbitrează Kovacs sau Călin?

arbitreaza falimentul la vitan barzesti.desfiintare placuta. game set match 6-0. nici in tenis nu-s asemenea scoruri des.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează