FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - UTA 0-0

Leo Grozavu e mâhnit: „Ce să facem?! Nu avem soluții!”

Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, pune din nou rezultatele modeste pe seama plecărilor din vară. +26   FOTO
Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, pune din nou rezultatele modeste pe seama plecărilor din vară.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 18:25 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 18:38

Sepsi și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1. Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, pune din nou rezultatele modeste pe seama plecărilor din vară.

Programul și rezultatele etapei #9 din Liga 1

„A fost un meci echilibrat, încheiat cu un rezultat echitabil. Cred că am încercat mai mult. Din păcate, suferim în fața porții. Asta e, ce putem face? Trebuie să mergem înainte și să facem mai multe. Am făcut remize cu echipe puternice, care se bat la titlu.

Am pierdut mult în vară la capitolul combativitate. Încercăm de la un joc la altul să ne îmbunătățim. Dar e greu. Pe Bărbuț, indisponibil două luni, l-am forțat să joace. Nu avem soluții așa multe ca anul trecut. Alți jucători nu sunt, pe-ăștia îi avem! 

Dacă e să luăm partea plină, n-am suferit niciun eșec în perioada asta. Am pierdut mulți jucători în această vară, și din acest motiv suferim”, a declarat Grozavu.

Sunt un tip statornic, nu-mi place să schimb foarte des echipa. Vreau să rămân, numai așa se poate face performanță. Când lucrurile se schimbă des, toți trebuie să se adapteze la nou, și e foarte greu. În niciun moment nu am vrut să renunț
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

FOTO. Cele mai tari imagini din Sepsi - UTA

+22 FOTO

Sepsi - UTA 0-0 » Al 4-lea egal consecutiv pentru covăsneni

Sepsi a ratat prima șansă în minutul 11, când Luckassen a șutat pe direcția lui Florin Iacob. Tot gazdele au continuat să atace, iar finalizarea lui Golofca a fost deviată în ultimul moment în corner de portarul advers (24).

Replica arădenilor a venit la jumătatea primei reprize. Hora a primit de la Roger în careu, dar a șutat în blocajul lui Ispas, atent (26).

În partea a doua, Sepsi a ratat două ocazii mari:

  • min. 59: Din 7 metri, Bojic a reluat dezastruos, mult pe lângă;
  • min. 70: Tot o centrare din flancul drept, semnată de Ispas, i-a așezat mingea pe cap lui Bărbuț - transversală! Au urmate alte tentative de a marca la aceeași fază, însă Luckassen și același Bărbuț au fost blocați la timp de fundașii lui Balint.

Până la final, nu s-a marcat. 0-0. UTA e pe locul 4, cu 16 puncte, în vreme ce Sepsi bifează al 4-lea egal la rând și se clasează pe 12, doar cu 8 puncte în palmares.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Porumboiu îi pune la punct pe Crăciunescu, Balaj și Edi Iordănescu, după penalty-ul din FCU Craiova - FCSB: „Mă delimitez de pozițiile specialiștilor”

Verdict dur dat de Panduru după FCU Craiova - FCSB: „Am foaia goală”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează