FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

Torje a trecut peste șocul despărțirii de Bonetti: „A plecat și Messi de la Barcelona...”

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Gabriel Torje (31 de ani) a depășit momentul despărțirii de antrenorul Dario Bonetti (60 de ani). +49   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Gabriel Torje (31 de ani) a depășit momentul despărțirii de antrenorul Dario Bonetti (60 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 23:03

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Gabriel Torje (31 de ani) a depășit rapid momentul despărțirii de antrenorul Dario Bonetti (60 de ani).

Dario Bonetti este în acest moment în Italia, izolat, după ce a fost confirmat cu Covid-19. Italianul a plecat joi din România, iar oficialii „câinilor” susțin că nu mai intrat în contact cu nimeni din anturajul clubului. Ultimul contact ar fi avut loc în seara eșecului cu FCSB.

Gabriel Torje, despre plecarea lui Dario Bonetti: „A plecat și Messi de la Barcelona...”

„După ce s-a întâmplat, cu schimbarea antrenorului, cred că am făcut o figură frumoasă. Am discutat la hotel (n.r. cu Dario Bonetti), ne-a urat baftă, apoi n-am mai vorbit. 

Îi doresc sănătate. Viața merge înainte, ăsta e fotbalul, nimeni nu e bătut în cuie. Și Messi a plecat de la Barcelona după ce a făcut istorie acolo. Asta e viața fotbaliștilor și a antrenorilor”, a spus Gabriel Torje, la Telekom Sport. 

Dinamo: „Bonetti n-a mai intrat în contact cu jucătorii de pe 12 septembrie”

Șefii din „Ștefan cel Mare” susțin acum că Bonetti nu ar mai fi interacționat cu fotbaliștii din seara meciului cu FCSB, duminică, 12 septembrie, cu 5 zile înainte ca italianul să efectueze testul cu rezultat pozitiv: 

„Nu a mai fost din seara meciului cu FCSB. A plecat în Italia luni, s-a întors marți și a plecat din nou joi. Nu s-a mai văzut cu nimeni din jurul echipei”.

În acest context, nu este clar când a avut loc ultima discuție dintre Torje și Bonetti și dacă fotbaliștii dinamoviști au fost expuși virusului sau nu.

Probleme cu nocturna în Dinamo - FC Botoșani

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

Dinamoviștii au fost în pericol. Dacă instalația ar mai fi cedat o dată, meciul ar fi fost pierdut la „masa verde”.

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Fanii lui Dinamo n-au trecut peste umilința cu FCSB! Scenografia afișată la meciul cu Botoșani: „Totul va fi servit înapoi”

VIDEO+FOTO Dinamo - Botoșani 1-2 » Probleme cu nocturna în Ștefan cel Mare + emoții pentru „câini”: riscau să piardă meciul la „masa verde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează