INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Primul eșec al lui Mourinho la Roma: „Am nevoie de câteva ore pentru a înțelege ce s-a întâmplat” + două goluri excepționale în meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 23:05 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 23:18

Jose Mourinho (58 de ani) a suferit primul eșec pe banca lui AS Roma, scor 2-3, pe terenul lui Hellas Verona. 

Mandatul lui Jose Mourinho la Roma a fost impecabil până duminică, 6 victorii în 6 partide, jucate în Serie A și Conference League. Romanii au început bine și cu Verona, iar Lorenzo Pellegrini a deschis scorul în minutul 36, cu o execuție genială, o deviere cu călcâiul de la aproximativ 11 metri. 

Verona - Roma 3-2, meci cu goluri senzaționale

Gazdele au întors rezultatul imediat după pauză, în doar 9 minute, prin reușitele lui Antonin Barak și Gianluca Caprari. Roma a egalat rapid, după autogolul lui Ivan Ilic. 

Ultimul cuvânt l-a avut Davide Faraoni. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a marcat golul carierei în minutul 63, un voleu extraordinar, din afara careului. Mingea a lovit bara transversală, aproape de vinclu, înainte să atingă plasa.

Jose Mourinho, după Verona - AS Roma 3-2: „Am nevoie de câteva ore să înțeleg”

„Știam că Verona are mulți jucători cu calitate și că va fi foarte greu să jucăm împotriva lor, mai ales că după o schimbare de antrenor vine mereu o reacție psihologică bună. Am remarcat asta. Stilul noului antrenor, Igor Tudor, este asemănător cu cel al lui Ivan Juric, de sezonul trecut. Jucătorii erau obișnuiți. 

Jucătorii mei au încercat, nu pot să mă plâng de acest lucru. Dar am pierdut prea multe dueluri individuale. Hellas a avut mai multă intensitate. Acum am nevoie de câteva ore în fața ecranelor, să văd reluările și să înțeleg ce s-a întâmplat de fapt”, a spus Mourinho, pentru DAZN.

VIDEO Rezumatul meciului Verona - Roma, scor 3-2: goluri senzaționale marcate de Pellegrini și Faraoni

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revine Olăroiu? Echipa care l-ar vrea pe român tocmai și-a dat afară antrenorul

Ce fac stranierii | Răzvan Marin, assist genial vs. Lazio! Cicâldău și Moruțan, eșec neașteptat în Turcia + Stanciu, GOL din penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează