INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

video+foto SUPERHAALAND » „Dublă” a norvegianului în Bundesliga, într-un meci cu 6 goluri: „Magic!”

Borussia Dortmund a câștigat meciul cu Union Berlin, scor 4-2, partidă contând pentru runda #5 din Bundesliga. Vedeta partidei a fost Erling Haaland, care a reușit o „dublă”. +13   FOTO
Borussia Dortmund a câștigat meciul cu Union Berlin, scor 4-2, partidă contând pentru runda #5 din Bundesliga. Vedeta partidei a fost Erling Haaland, care a reușit o „dublă”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 22:51 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 23:15

Borussia Dortmund a câștigat meciul cu Union Berlin, scor 4-2, contând pentru runda #5 din Bundesliga. Vedeta partidei a fost Erling Haaland, care a reușit o „dublă”.

Raphael Guerreiro a spart gheața cu un șut formidabil din careu, lateral stânga (10). Tot gazdele au continuat să puncteze. Mai întâi, Haaland (24) - „cap” în contre-pied -, apoi Friedrich (52) - autogol.

A urmat o răbufnire de orgoliu a oaspeților. Din penalty, Kruse a redus din diferență pe Signal Iduna Park (57), iar Andreas Voglsammer, cu golul din minutul 81, chiar le-a dat emoții fanilor din Capitală.

Erling Haaland a risipit însă orice dubiu în privința victoriei cu o execuție incredibilă, din cădere, în stilul lui Ibrahimovic. L-a lobat pe goalkeeperul Andreas Luthe și a închis tabela (83). „Magic!”, a reacționat comentatorul.

REZUMAT VIDEO. Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2

După 5 etape, Dortmund e pe locul 3, la o singură lungime în spatele primelor două clasate, Bayern și Wolfsburg. Union Berlin se clasează pe 8.

68 de goluriare Haaland la Dortmund în 67 de meciuri

Cele mai tari imagini din Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2

+9 FOTO

Manchester United vrea să dea două lovituri dintr-un foc

Manchester United are pe radar duoul de la Borussia Dortmund, format din Jude Bellingham (18 ani) și Erling Haaland (21 de ani), după ce l-a semnat pe Jadon Sancho în această vară.

Elevii lui Solskjaer sunt optimiști că ar putea să-l aducă și pe Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund, după ce l-au luat pe Jadon Sancho. Sunt șanse ca mijlocașul englez să-l urmeze pe Sancho. Acesta chiar l-ar fi întrebat pe fostul său coechipier cum e atmosfera la club, potrivit The Independent.

Ole Gunnar Solskjaer îl dorește și pe atacantul lui Dortmund, Erling Haaland, care ar avea o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, ce devine activă în vara anului 2022, anunță sursa menționată anterior.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revine Olăroiu? Echipa care l-ar vrea pe român tocmai și-a dat afară antrenorul

Koeman s-a apărat de critici folosindu-se de Messi: „Cu el în teren, am pierdut 2-8 cu Bayern”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează