FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Duckadam explică greșeala făcută de CFR Cluj: „Are o mare problemă”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 12:48 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 14:04

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) a decis să plece de la CFR Cluj, după ce președintele Marian Copilu a fost îndepărtat de la club.

Helmuth Duckadam, fost președinte de la imagine la FCSB, a vorbit despre plecarea lituanianului de la CFR Cluj și crede că formația din Gruia va avea de suferit.

„Arlauskis e un portar care îți oferea siguranță. Acum, CFR cred că are o problemă la nivelul portarilor. Am crezut în Bălgrădean după prima repriză a meciului cu Jablonec, dar au pierdut pe mâna lui cumva”, a spus Duckadam la ProX.

Nu va câștiga nici unul. Petrescu și Șumudică își strică imaginea. Nu e indicat și frumos ca un antrenor care vine la echipă să pună pe seama antrenorului care a fost ce nu a reușit el în primele meciuri
 – Helmuth Duckadam

Arlauskis a dezvăluit motivele despărțirii de CFR Cluj

Portarul lituanian a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de campioana României. E vorba despre demiterea președintelui Marian Copilu.


„Am plecat de la echipă din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân. 

Credeam că îmi voi încheia cariera în România. M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou, în același loc. S-a inflamat și a sângerat. Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. 

La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Am cerut să fiu schimbat, n-am mai putut suporta. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros”, a spus Arlauskis, conform lituanienilor de la 15min.

Citește și:

Transfer peste capul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu l-am adus eu, nu-l cunosc pe jucătorul ăsta”

Dan Petrescu, replică pentru Marius Șumudică: „Accept multe, dar nu asta! Să-și vadă de antrenorat și să aibă rezultatele mele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  20 Septembrie 2021, 15:04

dar FCSB cu Vlad gafeur care le-a facut efectiv cadou franarilor titlul, o fi gresit la nivelul portarilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează