FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO A uitat unde e poarta! Andrei Ivan, moment incredibil în CFR Cluj - CSU Craiova

În minutul 40 al disputei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru „feroviari”, Andrei Ivan a fost protagonistul unui moment amuzant. +7   FOTO
În minutul 40 al disputei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru „feroviari”, Andrei Ivan a fost protagonistul unui moment amuzant.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 21:59 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 22:09

În minutul 40 al disputei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru „feroviari”, Andrei Ivan (24 de ani) a fost protagonistul unei execuții amuzante. 

Andrei Ivan a fost cel mai activ jucător al oltenilor în prima repriză, dar nu a fost inspirat la finalizare. În minutul 40 a ratat o șansă imensă și a stârnit zâmbetele celor prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu”.

Andrei Ivan, execuție amuzantă în CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Valerică Găman a deviat o minge venită din corner și l-a lăsat pe Ivan singur cu Bălgrădean. Aflat cu spatele, la doi metri de linia porții, atacantul a încercat o execuție spectaculoasă. 

+3 FOTO

A reluat din „foarfecă”, doar că nu a calculat corect poziția. În loc să îndrepte execuția spre buturi, acesta a șutat în direcția opusă.

VIDEO cu execuția defectuoasă a lui Andrei Ivan

VIDEO Dan Petrescu, răspuns tăios pentru Marius Șumudică: „Îi doresc să aibă performanțele mele!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

LPF a anunțat programul etapei 11 din Liga 1 » Când se joacă FCU Craiova - CSU Craiova

Ionuț Chirilă a făcut anunțul » E antrenor în Liga 1: „Gata! Astăzi am semnat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează