FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

Dan Petrescu, exasperat: „Toată țara a văzut! A fost clar ca lumina zilei”

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a criticat la final pe „centralul” Bîrsan.
CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a criticat la final pe „centralul” Bîrsan.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:26 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 23:34

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a criticat la final pe „centralul” Bîrsan.

Toate detaliile despre CFR Cluj - CSU Craiova, AICI!

„Un meci exatraordinar, am întâlnit o echipă în formă, cu toți jucătorii disponibili. CFR a avut 6 jucători de bază care n-au jucat azi, indisponibili. Eu zic că e o victorie fantastică, incredibilă! E meritul jucătorilor! Au jucat cu spirit, așa cum îmi place mie. 

Golul a fost lucrat de dimineață la antrenamente. Și în Cehia, și la Botoșani am fost periculoși la fazele fixe”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: „Toată țara a văzut că am avut penalty!”

CFR Cluj ar fi trebuie să beneficieze de un penalty în minutul 72 al disputei cu CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0, pentru un fault comis de Nicușor Bancu asupra lui Cristi Manea. De asemenea, Bancu trebuia eliminat, pentru că mai avea un galben - detalii, AICI.

Penalty și roșu! Toată țara a văzut! E prea simplu să nu vezi. Arbitrul era chiar acolo. Apoi, puteam fi egalați sau chiar să pierdem. Am avut un penalty clar ca lumina zilei! E ciudat. Doar asta m-a deranjat”, a mai spus „Bursucul”.

Dan Petrescu, despre...

  • ...meciul din „16”-imile Cupei, cu Universitatea Craiova, de joi: „De când am venit la CFR, mereu am ieșit rapid. Nu vom merge să ne predăm, ci să jucăm, chiar dacă vor evolua alți fotbaliști, inclusiv copii. Suferim în atac, n-avem niciun atacant în afară de Costache. Toți care au jucat azi vor rămâne la Cluj!”
  • ...Culio: „E un caracter fantastic! Am mare încredere în el. Sigur nu va juca și în Cupă, nu suntem nebuni. Nu l-am schimbat mai devreme pentru că pierdeam inima echipei. A jucat foarte bine”

Azi n-am avut talie. Dar le-am spus jucătorilor că nu contează să fii înalt, ci doar să ajungi înaintea adversarilor. Costache, atacantul nostru, singurul disponibil, e mai bun pe jos. Iar el merită să fie la CFR. E un jucător de bază 
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Se vede mâna lui Reghecampf la Universitatea Craiova. Craiova arată foarte bine acum cu el antrenor 
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 » Prima victorie pentru Petrescu de la revenire

CFR Cluj a deschis scorul la prima șansă de gol. Singura de altfel a „feroviarilor” din primul act. Andrei Burcă a transformat la „scurt” centrarea lui Petrila din corner (20). Craiova putea egala rapid, însă Andrei Ivan s-a pierdut în fața lui Bălgrădean și a șutat fix în el, deși avea timp să-l ocolească (23). 

Același Ivan mai irosea o șansă 3 minute mai târziu. Găman l-a găsit perfect cu o pasă trimisă peste apărarea ardelenilor, dar atacantul oltenilor a ratat întâlnirea cu balonul, care l-a lovit în cap! Până la pauză, Universitatea Craiova a mai ratat o dată. 

Tot prin Ivan. În urma unui corner, „nouarul” lui Reghecampf a încercat să reia spectaculos din „foarfecă”, însă a ratat complet execuția din 3 metri.

Partea secundă a debutat, de asemenea, cu Universitatea Craiova la butoane. Baiaram a țintit bara din afara careului (48). De la distanță, Gustavo n-a prins nici el poarta (65), la capătul unei scheme pictate de alb-albaștri.

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0. Penalty neacordat pentru campioană. Bancu, iertat de „central”

Contrar cursului jocului, CFR putea să mărească avantajul spre final. Mai întâi, Burcă a trecut pe lângă „dublă” cu o lovitură de cap (68). 

A urmat o fază încinsă în careul Craiovei. Manea a reluat în Pigliacelli la o fază fixă, dar a fost faultat de Bancu. Bîrsan trebuia să-l elimine pe fundașul oaspeților, al doilea „galben”, și să dicteze penalty pentru CFR. A greșit ambele decizii!

Dan Petrescu, exasperat: „Toată țara a văzut! A fost clar ca lumina zilei”

Cu această victorie, CFR Cluj își consolidează fotoliul de lider - 24 de puncte - și e la 4 lungimi de principala urmăritoare, FC Botoșani. CSU rămâne pe 9 (13p).

Citește mai multe știri de actualitate:

Marius Croitoru șochează: „La vară închei contractul cu Botoșani! Visez să antrenez altă echipă din România” » Indiciile oferite de antrenor

L-a trimis în Liga 3! » GSP a aflat decizia lui Dan Petrescu în cazul ultimului transfer bifat de CFR

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
albusibiu
albusibiu  •  21 Septembrie 2021, 12:25
Postat de legio.sud pe 21 Septembrie 2021, 07:48

In sfârșit ai și tu o opinie adevarata , Dan agitatul nu -și da seama ca mai sunt și alții la rând … cand se va convinge trece pe pastile oricum a câștigat destul și doar la Cluj , vorbim de trofee . Ca-n câștiga cu arbitri , pune alta placa !!!

Povestim un pic de meciul din mai, dintre Craiova si CFR? Atunci pana la pauza CFR-ul nu a primit 2 (nu unul!) penalty-uri clare! Si era meci decisiv pentru titlu. Eu zic sa incepeti si voi sa treceti de un tur preliminar prin Europa si dupa aia sa comentati despre arbitrajele care oricum sunt favorabile. Altfel, Cimpanu e bine, sanatos? A urlat de ziceai ca l-a omorat Camora. Dupa 10 secunde, cand a vazut ca nu se da nimic, era sprinten in picioare. Smecherie, asta e stilul.

123933885588721
Con Dasca  •  21 Septembrie 2021, 12:21

Urat din partea arbitrului. Dar atât timp cât ai câștigat ce rost mai are sa comentezi o faza . Dar când a ajutat clujul in ani trecuți cum a fost ? Oricum fotbalu romanesc e mai mult can de Ar fotbal

1083087695043607
Zgaia Mihai Corneliu  •  21 Septembrie 2021, 09:18

Sunt curios ce ar fi comentat domnul Meme dacă i s-ar fi refuzat FCSB-ului un astfel de penalty și cartonașul rosu. După penalty-ul foarte ușor acordat la Craiova ați văzut ce pledoarie a făcut, și cât de serios citea din regulament?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează