FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

Reacția lui Sorin Cârțu după eșecul Craiovei: „Rezultatul este injust”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:33 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 23:59

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a vorbit despre eșecul echipei sale în fața campioanei.

„De fiecare dată ne dau goluri numai din faze fixe și nu învățăm nimic. Nu fac eu o analiză, o face antrenorul, nu mă bag peste el. Ca o observație, am avut în meciul ăsta multe momente în care am jucat bine, dar, frate, nu știu dacă e o întâmplare că ratăm atât de mult. 

Au fost niște situații foarte bune de a marca, trecem pe lângă ele. Așa s-a întâmplat și cu Sepsi, și cu Botoșani, meciuri în care am pierdut niște puncte bune pentru noi. Și astăzi, din punctul meu de vedere, rezultatul e injust. 

Mie îmi place așa cum se joacă, ce se combină. Punctăm doar la impresia artistică. La fiecare meci, arătăm așa bine, cum încercăm să construim, cum ajungem în fața porții, dar exact ceea ce contează nu realizăm eficient”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club, de la Digi Sport. 

Reghecampf, dezamăgit de echipa sa

„Am jucat foarte slab în prima repriză. Deși am avut câteva ocazii și ghinion pe alocuri. În mare, nu mi-a plăcut cum am jucat. Am discutat cu jucătorii după meci. Vom analiza în următoarele zile ce am făcut greșit. E o diferență foarte mare față de meciul trecut. 

Am avut atitudine atunci, foarte multe ocazii, numai ghinionul a făcut să nu câștigăm meciul cu Sepsi (n.r. - 1-1). Trebuie să marcăm. Avem multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă! Echipa noastra nu s-a ridicat la nivelul normal”, a declarat Reghecampf. 

La final, Reghe s-a dus glonț la arbitrul Marcel Bîrsan. „S-a tras foarte mult de timp, trebuia să ia atitudine arbitrul, dar nu mai contează acum”, a explicat antrenorul.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

VIDEO + FOTO A uitat unde e poarta! Andrei Ivan, moment incredibil în CFR Cluj - CSU Craiova

Ilie Dumitrescu, impresionat de doi jucători ai lui Reghecampf: „Extraordinar!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 Septembrie 2021, 16:52

Nenea Cârțu se plange ca trebuia sa avem mai multe puncte dar uita ca onor domnia sa, cu si altii la fel de destepti, au tinut echipa neantrenata si l-au adus pe Reghe cand dezastrul era cat casa. Uita, domnul, si baga nuiaua printre gard ca, vezi Doamne, Reghe nu ii antreneaza suficient pe jucatori. Dar in periaoda de pregatire, cand nu era Reghe la echipa, de ce ai dormit, Cârțule? Si cand a fost vorba de transferuri, de ce sforaiai, Cârțule?

je__
je__  •  21 Septembrie 2021, 13:06
Postat de Iuga Mircea pe 21 Septembrie 2021, 07:15

Ai dreptate că rezultatul e injust,trebuia să fie 2-0 și Bancu eliminat!Cu bramburistul de Ivan nu poți câștiga meciul,e prea rudimentar,joacă haotic,nu gîndește și e repezit!!!

Poate ca nu, pentru ca daca Bancu ar fi fost eliminat asa cum trebuia, la o faza anterioara, n-ar mai fi fost pe teren, sa faca penalty... :))

valu4ever
valu4ever  •  21 Septembrie 2021, 08:52

CE rezultate SA ai cand AI un papagal CA asta presedinte!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează