INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

UPDATE Pochettino a avut dreptate când l-a scos pe Messi » Anunțul de ultimă oră făcut de PSG

Messi a fost schimbat la 2-1 cu Lyon, privindu-l cu reproș pe antrenor Mauricio Pochettino, foto: Imago
Messi a fost schimbat la 2-1 cu Lyon, privindu-l cu reproș pe antrenor Mauricio Pochettino, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 16:03 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 16:14

Messi a fost schimbat la 2-1 cu Lyon, privindu-l cu reproș pe antrenor Mauricio Pochettino. Nu voia să fie înlocuit, chiar dacă Pochettino observase că argentinianul avea dureri la genunchiul stâng. Astăzi, clubul a anunțat că Messi s-a accidentat la genunchi și a devenit indisponibil. 

UPDATE 16:00 » Leo Messi s-a accidentat la genunchi

Chiar dacă Messi a fost surprins neplăcut de schimbare, imaginile cu el ținându-se de genunchi, care l-au făcut pe Pochettino să-l schimbe, au avut acoperire înr realitate. 

PSG a anunțat astăzi că Leo Messi este accidentat pentru următorul meci. A suferit o contuzie la genunchi și nu va juca miercuri, în deplasarea de la Metz.

 Messi șchiopăta și se ținea de genunchi

Au apărut semne de tensiune la PSG. Pe care nu le-a negat nimeni. Duminică, la 2-1 cu Lyon, Mauricio Pochettino l-a înlocuit pe Leo Messi în minutul 76, și argentinianul l-a privit cu reproș pe antrenor. La conferință, Poche l-a avertizat în declarația sa: 

„Toată lumea știe că avem mulți fotbaliști de mare calitate. Trebuie să fac alegeri, inclusiv în timpul meciului, gândindu-mă la echipă și la jucători. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori, nu. Decizii care plac sau nu. De aceea sunt aici. Eu iau deciziile".

Însă hotărârea tehnicianului de a-l trece pe bancă are și altă explicație. Nu l-a schimbat doar pentru că jocul nu era cel așteptat. Potrivit postului de televiziune qatarian beIN Sports, preluat de L'Équipe, Messi ar fi primit o lovitură deasupra genunchiului stâng, ar fi avut o contuzie. Și Pochettino l-a observat pe Leo șchiopătând un pic, ținându-se de genunchi și făcând câteva mișcări pentru a verifica dacă totul e OK.

Pochettino a avut dreptate când l-a scos pe Messi » Anunțul de ultimă oră făcut de PSG
Messi, în timp ce se ține de genunchi cu Lyon

Era același picior care, pe 3 septembrie, se strâmbase înfiorător sub presiunea tacklingului lui Adrián Martínez, la 3-1 cu Venezuela, în preliminariile CM 2022.

Leo Messi nu s-a antrenat luni

Chiar și așa, cu mici dureri, Messi nu ar fi vrut să fie schimbat. Și reacția sa când trece pe lângă Pochettino, refuzul de a-i răspunde la salut, arată ceea ce simțea în acele momente. Tensiunea rămâne.

Luni, jucătorul nu s-a antrenat, rămânând la cabinetul medical al parizienilor. Dar contuzia nu ar pune în pericol prezența sa la următoarele meciuri.

18este numărul meciurilor în care Messi a fost înlocuit la Barcelona în timpul jocului pe "Camp Nou" (dintr-un total de 371 de partide disputate din 2010); la națională, nu a fost schimbat deloc din 2014

Am luat decizia de a-l schimba pe Messi pentru a evita o posibilă accidentare în viitor. Urmează meciuri importante și trebuie să-l protejăm
- Mauricio Pochettino, antrenor PSG, la beIN Sports

Citește și:

Haos blaugrana! Barcelona și-a abandonat stilul. Record de centrări în Top 5 Europa! Koeman, out?

Pleacă Pochettino? Postarea momentului la Paris » Antrenorul, atacat de fratele șeicului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
michael
michael  •  21 Septembrie 2021, 17:30

Mda.........După atâtea meciuri jucate în sezonul ăsta, e clar că a cam ”obosit”!!! Dar nu contează dacă joacă sau nu, bine că are ”balta pește”!! Ramos nu a jucat deloc sezonul ăsta, dar cu salariul stă excelent. Pe Messi, sezonul următor nu cred că îl mai văd la PSG.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 Septembrie 2021, 16:39
Postat de Daniel Lita pe 21 Septembrie 2021, 13:46

Maestre Theo,la 1-1 a fost schimbat Messi in partida cu Lyon nu la 2-1..Se pare că nu-i priește aerul de Paris.

Teo sfert stie doar rasism imaginar la capitolul fotbal e repetent

bigd
bigd  •  21 Septembrie 2021, 16:30

Asa face si Neymar: joaca cu Lyon, Marseille, Monaco si in Champions League. Cu restul nu serveste :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează