FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi, anunț despre viitorul stadion de la Constanța: „În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus”

Gică Hagi
Foto: farulconstanta/facebook
Gică Hagi Foto: farulconstanta/facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 17:10 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 18:29

Gheorghe Hagi (53 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, a vorbit înaintea meciului cu Sepsi din Cupa României despre numărul suporterilor prezenți la stadion, unul care „Regele” speră să crească odată cu construirea unei noi arene.

  • Farul Constanșa - Sepsi OSK, meci din „16-imile” Cupei României ste miercuri, 22 septembrie. Partida începe la ora 18:00 și poate fi vizionatî în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport + și LiveTEXT pe Gsp.ro.

„Farul, din această vară, a devenit cea mai bună academie din România. Cred că sunteți conștienți de acest lucru, dacă nu, vă spun eu. Suntem cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câștigate. Așa cred eu. 

Nu le-am numărat, dacă greșesc, îmi cer scuze. Să se facă o statistică. Avem cele mai multe titluri câștigate din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să devenim puternici din punct de vedere administrativ. 

Aștept ca lume să vină lângă acest club, constănțenii, dobrogenii, toată lumea. Să ajungem la cifre importante, pentru că stadionul spuneți că este mic, dar nu l-am văzut plin. E mic, are doar 4500 de locuri. 

Așteptăm să facem stadion. În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm și să ajungem la un nivel bun dacă vrem să facem performanță”, a spus Hagi la conferința de presă.

În Cupă cu rezervele

Hagi a prefațat meciul cu Sepsi din Cupa României. Antrenorul dobrogenilor consideră echipa sa are un meci foarte dificil în fața elevilor lui Leo Grozavu, dar a anunțat că va miza pe jucătorii care au evoluat mai puțin până acum pentru a le oferi minute de joc. 

„Un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun al cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne așteaptă un meci dificil unde, din punctul meu de vedere, ritmul și intensitatea jocului, chiar dacă e meci de Cupă, vor fi la nivel ridicat. 

Încercăm să le dăm spațiu și jucătorilor care au jucat mai puține minute. Vom încerca să câștigăm meciul și să dominăm adversarul. Vor fi anumite schimbări. Avem lotul și îl vom accesa”, a mai spus Gică Hagi.

Citește alte știri de actualitate:

„Îți stă mintea în loc!” » Cornel Dinu, dezvăluire șocantă în direct: „Asta avea prietenul lui Bonetti în geamantan”

Ionuț Chirilă, prima conferință de presă ca antrenor la Clinceni: „De asta am nevoie și echipa va fi o piatră grea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
imgb
imgb  •  22 Septembrie 2021, 03:41

N-o sa ai niciodata mai mult de 500-600 spectatori si nu uita..... REGELE adevarat a fost DOBRIN zis Giscanul ......

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  21 Septembrie 2021, 21:28

Măi Gică, eu unul vin la meci, dar unde-mi las mașina, pe marginea variantei Ovidiu? Nu merge, zău... Raspunzandu-i unuia care întreba când a avut Farul 15 mii de oameni în tribună, când jucau Antonescu, Turcu, Costaș, habar n-ai prietene cine sunt jucătorii, așa-i?

titiduru22
titiduru22  •  21 Septembrie 2021, 20:00

Cand vreodata a avut adevaratul Farul 15 mii de spectatori in tribune ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează