FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA

Disputa Petrolul - FCU Craiova a continuat în studio » Contre în direct: „Ne-ați pus vaselină pe scaune!”

Incidente la Petrolul - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP +38   FOTO
Incidente la Petrolul - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 12:29 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 12:48

Marți seara, FCU Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după 1-0 cu Petrolul. Rivalitatea nu s-a oprit pe gazon, ea s-a manifestat și în tribune, iar a doua zi într-un studio TV.

La Ploiești, pe „Ilie Oană”, FCU Craiova a trecut de Petrolul, obținând astfel biletul pentru optimile de finală ale Cupei. Rivalitatea dintre cele două galerii, una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc, a provocat tensiuni în tribune, care au avut urmări.

Valeriu Răchită și Marcel Pușcaș, contre în studio

În această dimineață, la aproximativ 15 ore de la finalul meciului, disputa s-a mutat în studioul Pro X, acolo unde au fost prezenți Valeriu Răchită, fostul fundaș al Petrolului, consilier CSM Ploiești și responsabil cu menținerea stadionului „Ilie Oană” la standarde înalte, și Marcel Pușcaș, director general la FCU Craiova.

Răchită i-a acuzat pe suporterii Craiovei că au vandalizat scaunele din peluză și că au aprins torțe, Pușcaș i-a scuzat voalat pe aceștia. 

Dimineață număram scaunele rupte, 18 la număr. Costă cam 30 de euro unul. Dacă le schimbăm așa, la fiecare meci, vom ajunge să schimbăm tot stadionul. Probabil că cea mai bună decizie este ca în Anglia, să fie doar gradene, fără scaune. Nu știu ce torțe au adus, pentru că au ars două-trei minute. Mă bucur că nu au luat foc scaunele”, a spus Răchită.

„La ai noștri a fost vaselină pe scaune. Cine voia să se așeze avea o problemă. Cum să intre oltenii și să accepte lucruri de genul acesta?”, a răspuns Pușcaș.

Incidente la Petrolul - FCU Craiova

Pe durata primei reprize, ultrașii din Peluza Sud 1997, prezenți în număr mare la Ploiești, s-au înjurat în permanență cu cei ai Petrolului. Mai mult, fanii oltenilor au aruncat cu torțe și alte materiale pirotehnice în zona unde se aflau fanii prahoveni.

În replică, susținătorii „Găzarii” au pregătit și un mesaj ironic la adresa rivalilor Craiovei: „Perverșilor, îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'”. 

Fanii craioveni au avut motive să fie furioși. Din informațiile oferite de fotoreporterul GSP prezent la stadion, aceștia au găsit vaselină pe scaunele din peluza rezervată oaspeților.

Recent, ultrașii Petrolului au făcut o vizită nocturnă la sediul lui FCU, pe care l-au „decorat” cu mesaje amenințătoare: „Sclavilor, în sfârșit ne întâlnim / Craiova, spaima voastră noi o să fim!”

Citește mai multe știri din Cupa României: 

Mihai Iosif a revenit cu succes pe banca Rapidului: „Vreau să fiu lângă jucători! Dacă plouă, să mă plouă și pe mine”

Nae Constantin, primele reacții după eliminarea Petrolului din Cupă: „Au fost mai pragmatici, diferența a făcut-o experiența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
planetfun
planetfun  •  23 Septembrie 2021, 10:00
Postat de risc_mix pe 22 Septembrie 2021, 14:51

Atata patima pentru ,,o miza nula''. Ce or avea in cap copiii astia?

Nimic.

trink
trink  •  22 Septembrie 2021, 15:55
Postat de laurucraiova pe 22 Septembrie 2021, 14:10

Vaselina se obtine din rafinarea petrolului, conform dex, prin urmare au pus tot ce au ei mai bun la Ploiesti pe scaunele oaspetilor. Oameni primitori....Cand vor veni la noi la Craiova, ar trebui sa le punem pe scaune niste untura de la purcelul lui Mititelul....

corect! daca o sa aveti ce taia .... in lipsa de purcel............. ar fi ok si un caine!

risc_mix
risc_mix  •  22 Septembrie 2021, 14:51

Atata patima pentru ,,o miza nula''. Ce or avea in cap copiii astia?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează