FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste proastă pentru FCSB: cât lipsește favoritul lui Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 13:44 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 14:38

FCSB joacă în această seară cu CS Hunedoara, în 16-imile Cupei României, iar antrenorul Edward Iordănescu a primit o veste proastă în privința meciurilor din Liga 1.

  • CS Hunedoara și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în „16-imile” de finală din Cupa României. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de DigiSport 1, Telekom Sport și Look Plus. 

După Florin Tănase și Florinel Coman, FCSB a mai pierdut un om important din atac: Octavian Popescu. Mijlocașul ofensiv de 18 ani, om de bază în acest sezon, a ieșit în minutul 66 al meciului cu FCU Craiova (1-0), acuzând probleme medicale.

După ce a făcut mai multe investigații, preferatul lui Becali a fost diagnosticat cu ruptură fibrilară, potrivit Fanatik. Astfel, acesta va rata meciul cu Academica Clinceni, iar prezența în meciul contra Chindiei e sub semnul întrebării.

3 absențe importante la FCSB

Pe lângă Popescu, Edi Iordănescu nu-i are nici pe Florin Tănase și Florinel Coman. Căpitanul roș-albaștrilor s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj și a fost diagnosticat cu o entoră la glenza dreapta, urmând a reveni în noiembrie pe teren.

De partea cealaltă, Florinel Coman a ieșit de pe teren șchiopătând în partida FCSB - Sepsi 1-1, din 23 august. A fost operat la începutul lunii septembrie, astfel că revenirea lui nu se va petrece mai devreme de jumătatea lui noiembrie. 

FCSB are opțiuni în atac

Deși îi lipsesc trei oameni de bază, Iordănescu poate alinia o linie ofensivă importantă, care poate conține jucători ca Budescu, Keșeru, Cordea, V.Gheorghe, Mamut, Dumiter sau Burlacu.

Octavian Popescu, peste Ilaix Moriba și Musiala

Într-un Top 100 al jucătorilor Under 20, Octavian Popescu (18 ani) e pe locul 15 în ceea ce privește experiența de joc. Peste Jamal Musiala (Bayern) sau Ilaix Moriba (Barcelona). 

Bilanțul FCSB-istului, conform datelor luate în considerație până la 16.08.2021: 2.326 de minute jucate, 6 goluri și un coeficient de experiență calculat de CIES la 53. Popescu este peste deja cunoscuții Moriba (Barcelona/coeficient 38), clasat pe poziția 44, și Jamal Musiala (Bayern/36), aflat pe locul 54!

Citește și:

FCSB șochează piața fotbalului! » Capitolul la care clubul lui Gigi Becali excelează în ciuda lipsei performanțelor sportive

Oficialul CSA Steaua explică de ce Ghencea a fost blocată pentru FCSB: „Așa s-a nimerit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
amadeus2021
amadeus2021  •  22 Septembrie 2021, 19:47
Postat de jessieclark pe 22 Septembrie 2021, 17:47

nu te speria,clinceni o s atreaca in clasament peste voi si o sa piarda sambata cu Steaua din liga 1. clinceni deja bate chiar astazi pe buzau. game set match. desfiintare placuta.

Idei puține dar fixe. Clinceni nu a câștigat la Buzău...

fzoltan
fzoltan  •  22 Septembrie 2021, 19:33

Oct Popescu vs Musiala :))))))))) numai gsp pitea sa-i compare.

pistolero10
pistolero10  •  22 Septembrie 2021, 19:30
Postat de jessieclark pe 22 Septembrie 2021, 17:47

nu te speria,clinceni o s atreaca in clasament peste voi si o sa piarda sambata cu Steaua din liga 1. clinceni deja bate chiar astazi pe buzau. game set match. desfiintare placuta.

a batul clinceni rau azi.))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează