FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FARUL - SEPSI 0-1

Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Cupă: „Gata, avem VAR în România: arbitrii de tușă!” + și-a luat la rost un jucător: „O să-l vedeți mai rar!”

Gică Hagi a fost furios la finalul meciului cu Sepsi
Gică Hagi a fost furios la finalul meciului cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 20:26 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 21:26

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanța, a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat 0-1, în „16-imile” Cupei. „Regele” și-a vărsat furia pe brigada condusă de Radu Petrescu, după penalty-ul inventat de care au beneficiat covăsnenii

„Meci frumos, așa cum am anticipat. Ambele echipe au încercat, au avut ocazii. Ne-am bătut și la tactică. Din păcate, ei au marcat și noi am ratat. Nu poate să dea un arbitru de tușă penalty! Nu vorbesc de viciere de rezultat, dar nu se poate. 

A fost o situație foarte prost interpretată. Văd și în altă parte, au ajuns arbitrii de tușă să decidă. Avem VAR în România: arbitrii de tușă. Astăzi, arbitrul a făcut diferența. Dacă n-a fost așa, îmi cer scuze. În ce fotbal suntem? A fost un metru în afara careului, așa mi-au zis oamenii. Nu vreau să intru în bârfe și comentarii, spun doar realitatea”, a declarat Gică Hagi, la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Cupă: „Gata, avem VAR în România: arbitrii de tușă!” + și-a luat la rost un jucător: „O să-l vedeți mai rar!”
Faza în urma căreia arbitrii au dictat penalty în favoarea lui Sepsi / Captură TV Telekom Sport

Gică Hagi: „O să-l vedeți mai rar pe Bodișteanu!”

Hagi s-a bazat astăzi și pe puștiul de 18 ani Ștefan Bodișteanu. Prestația atacantului l-a dezamăgit crunt pe tehnicianul „marinarilor”:

„A fost un meci echilibrat, cu ritm, intensitate. Ar trebui să avem mai multă calitate, să fim mai iuți. Sunt momente în care reflectezi, o iei de la capăt și faci ce trebuie. 

O să-l vedeți mai rar pe Bodișteanu. N-a jucat bine. Eu le dau șanse, sunt mulți talentați. Să vedem care rezistă la presiune, care pot s-o facă. Fotbalul din Divizia A nu e chiar așa cum povestiți voi, că nu e nivel bun. Eu zic că nu-i așa”, a adăugat „Regele”. 

Penalty inventat în Farul - Sepsi 0-1

În minutul 49, la 0-0, „centralul” bucureștean a inventat o lovitură de pedeapsă pentru Sepsi, la un presupus contact între Larie și Luckasssen (VIDEO). Reluările TV din mai multe unghiuri contrazic însă decizia arbitrului. 

Fundașul dobrogenilor nici măcar nu-l atinge pe vârful lui Sepsi. Ipotetic, dacă într-adevăr ar fi avut loc un contact între cei doi, acela s-a petrecut în afara careului.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Luckassen caută contactul, însă nu e atins de Larie. Fotbalistul olandez simulează, se aruncă pe jos și îl păcălește pe Radu Petrescu. După câteva clipe de ezitare, acesta dictează penalty în favoarea lui Sepsi, influențat și de tușierul de pe acea parte.

Vezi și alte știri din Cupa României: 

EXCLUSIV Incredibil - LPF o ajută pe FCU Craiova să încalce regulamentul! Urmează decizii la „masa verde”?

Start de coșmar pentru Ionuț Chirilă la Clinceni: ilfovenii, eliminați în prelungiri de o echipă din Liga 2!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ciollo
ciollo  •  23 Septembrie 2021, 16:29
Postat de aress123 pe 23 Septembrie 2021, 14:42

Nu ar fi corect sa te rezumi strict la meciul si faza in cauza ? De ...amintiri din copilarie ...suntem satui, iar discutia ar fi interminabila.

La ***, cum stiti voi sa amintiti la alte echipe de faze petrecute acum 10 ani dar acum, daca este vorba de regele-cartof, sariti toti cu sfaturi si atitudini impaciuitoare. Priveste mai intai in oglinda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  23 Septembrie 2021, 14:42
Postat de cornelconasu pe 23 Septembrie 2021, 12:49

Am mai spus de multe ori că *** nu are pic de caracter !!! Păi bine năsos agramat, când i-ați tocat în meciul de campionat a fost bine ??!!! Atunci nu te-am auzit să spui că e viciere de rezultat !!!!

Nu ar fi corect sa te rezumi strict la meciul si faza in cauza ? De ...amintiri din copilarie ...suntem satui, iar discutia ar fi interminabila.

cornelconasu
cornelconasu  •  23 Septembrie 2021, 12:52

DE CE nu faceți așa caz și când alte echipe sunt defavorizate ?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează