INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTING

Mama lui Cristiano Ronaldo a spus unde și-ar dori ca fiul său să-și încheie cariera: „Înainte să mor, vreau să te văd acolo”

Cristiano Ronaldo și mama sa, Dolores Aveiro
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo și mama sa, Dolores Aveiro Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 21:25 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 21:53

Dolores Aveiro (66 de ani), mama lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), a dezvăluit că, înainte să moară, vrea să-și vadă fiul jucând din nou pentru Sporting Lisabona. 

Dolores este o mare fană a echipei la care Ronaldo a început fotbalul profesionist înainte ca acesta să se transfere în Anglia, la Manchester United. 

Mama lui Cristiano Ronaldo recunoaște că își dorește ca portughezul să-și încheia cariera la echipa sa de suflet, Sporting Lisabona.

Dolores Aveiro: „Înainte să mor, vreau să te văd întorcându-te la Sporting”

„Ronaldo trebuie să se întoarcă aici, dacă ar depinde de mine, ar fi deja aici. Îi place să urmărească jocurile lui Sporting. 

I-am spus deja: «Fiule, înainte să mor, vreau să te văd întorcându-te la Sporting» ”, a declarat Dolores Aveiro, în podcastul ADN de Leão. Răspunsul atacantului lui Manchester United către mama sa a fost simplu: „vom vedea”. 

Ar putea exista un alt membru al familiei care să-i îndeplinească dorința lui Dolores. 

Fiul lui Ronaldo, Cristiano Junior (11 ani), este un jucător promițător în academia lui United și Aveiro insistă că este mai bun decât era tatăl său la aceeași vârstă. „Să-i văd împreună la Sporting ar fi visul meu”, a spus Aveiro.

Cristiano Ronaldo, record după record în Liga Campionilor

În meciul cu Young Boys, portughezul a egalat recordul de partide jucate în Ligă. De marți, și el are 177, la fel ca Iker Casillas. A marcat al 135-lea gol în Champions, alt record (15 peste Messi), al 16-lea la Manchester United. 

Nu mai punctase pentru Manchester în CL din 5 mai 2009, o „dublă” la 3-1 cu Arsenal în deplasare, în returul semifinalelor. Curios, în prima perioadă pe „Old Trafford”, a avut nevoie de 27 de întâlniri pentru a puncta în Ligă. La întoarcere, a făcut-o după 13 minute!

Cristiano Ronaldo, 63 de goluri în CL după 30 de ani 

Încă o performanță. Din cele 135 de goluri în cea mai importantă competiție, Ronaldo a înscris 63 după ce a împlinit 30 de ani. Cu 35 de reușite peste orice alt jucător la această vârstă! Chiar și după înfrângere, lusitanul rămâne optimist. 

„Nu a fost rezultat pe care îl voiam, dar acum e momentul să ne refacem forțele și să ne concentrăm la meciul următor”, a comentat el pe social media. Nu i-a plăcut când Ole Gunnar Solskjaer a decis să-l schimbe, după 71 de minute, însă managerul a explicat. 

Voia să-l protejeze, mai ales pentru că se juca pe teren artificial. 0,76 este media golurilor pe meci a lui Cristiano în Champions (135 în 177) 2 șuturi la poartă, ambele cadrate, a avut United marți; i-au aparținut lui CR7

Ronaldo în Ligă:

  • 177 de meciuri (record) 
  • 135 de goluri (record) 
  • 42 de assisturi (record) 
  • 16 goluri la Manchester United 
  • 105 goluri la Real Madrid 
  • 14 goluri la Juventus

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Nicușor Stanciu (28 de ani) a fost decisiv în calificarea echipei sale mai departe în Cupa Cehiei.

Top 10 cei mai bine plătiți fotbaliști din lume! Surpriza din aceasta ierarhie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează