INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL

REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL. Românul care a antrenat-o pe Sheriff, uimit și el de performanța moldovenilor: „E greu de explicat, dar mai e o chestie”

Campioana din Republica Moldovei s-a impus cu 2-1, producând una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției / foto: Guliver/Getty Images +19   FOTO
Campioana din Republica Moldovei s-a impus cu 2-1, producând una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 00:24 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 00:30

Gabi Balint (58 de ani), românul care a antrenat-o în trecut pe Sheriff Tiraspol, e uluit de rezultatul pe care moldovenii l-au reușit pe terenul lui Real Madrid. Campioana din Republica Moldovei s-a impus cu 2-1, producând una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.

Gabi Balint, câștigător de Cupa Campionilor cu Steaua, a antrenat la Sheriff un sezon, 2002-2003, cucerind al 3-lea din cele 19 titluri de campioană! A rămas legat de echipă, iar acum laudă rezultatul istoric reușit de moldoveni pe Bernabeu:

„Cine credea? E greu de comentat, e «bomba» serii! Sheriff, o echipă bine organizată defensiv. E același joc pe care l-a făcut cu Șahtior acasă. Simplu, bine defensiv, ieșiri curajoase în atac. Au o calitate incredibilă acești jucători. 

E greu de explicat ce s-a întâmplat. Mai e o chestie. La Tiraspol, nu există altceva decât fotbal. Nu sunt baruri, nu sunt restaurante. Faci doar fotbal. Cred că o vor încurca și pe Inter” a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii Fotbal European. 

„Mai e un aspect important. Sheriff nu joacă minge lungă. Joacă foarte curajos, sunt mulți jucători cu personalitate”, a remarcat și Ilie Dumitrescu. 

11,8 milioane de euroeste valoarea estimată a întregului lot al lui Sheriff, cea mai mică în grupele Ligii Campionilor

+15 FOTO

Sheriff Tiraspol, victorie de poveste cu Real Madrid

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a sezonului și a ultimilor ani din Liga Campionilor, chiar pe terenul lui Real Madrid. Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1, cu gol în ultimul minut, după ce au condus și la pauză!

Sheriff Tiraspol și-a depășit cu mult statutul în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor. A devenit prima echipă din istoria Republicii Moldova care reușește asta, dar nu se oprește aici. A învins-o pe Șahtior în primul meci, scor 2-0, iar miercuri seara a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria cupelor europene.

În minutul 90, luxemburghezul Sebastien Thill a dat marea lovitură pentru Sheriff. A profitat de o respingere indecisă a madrilenilor și a șutat necruțător, de la marginea careului de 16 metri. Mingea a fost teleghidată spre vinclu. Courtois, simplu spectator, iar Sheriff conduce grupa de Liga Campionilor după primele două runde, cu punctaj maxim!

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

VIDEO + FOTO Fabulos! Sheriffi pe Bernabeu! Moldovenii au dat lovitura pe terenul Realului, producând una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii! » Toate rezultatele serii + clasamente

VIDEO 2 pauză / 2 final » Cum au reușit moldovenii de la Sheriff Tiraspol să „stingă lumina” pe Bernabeu, într-o noapte magică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
22robert03
22robert03  •  29 Septembrie 2021, 13:42

Noroc chior.

1745flo
1745flo  •  29 Septembrie 2021, 12:15

Penalty-ul Realului a fost dubios! Unei echipe din est nu i s-ar fi dat niciodată asemenea penalty!

csa.tribune.goale
csa.tribune.goale  •  29 Septembrie 2021, 09:24
Postat de steaua.inseamna.csa pe 29 Septembrie 2021, 05:29

Iar vii mă cu patetisme din astea fcsbiste de 2 bani!? Evident ca am ținut cu ei, cum am ținut și cu oricare alta echipa din România sau Naționala! Însă ce are una cu alta!? Umilința rămâne, însă bine măcar ca nu este o tinichea de coada Stelei ci rămâne in Berceni! :-)))

N-are niciun sens ce spui prostule. Un rezultat cu Real Madrid este tinichea in timp ce Selimbar, Popesti, Spartac, Carmen, FCR, Dej sunt anii de glorie pentru echipa înființata acum 6 ani

Vezi toate comentariile (29)
Comentează