INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2

REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2. „Asta este cu adevărat alarmant” » Ce scuze a găsit Ancelotti, imediat după eșecul rușinos cu Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a sezonului și a ultimilor ani din Liga Campionilor, chiar pe terenul lui Real Madrid, scor 2-1. Carlo Ancelotti (62 de ani, antrenorul spaniolilor, a dat vina pe ghinion pentru rezultatul de pe Santiago Bernabeu. +19   FOTO
Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a sezonului și a ultimilor ani din Liga Campionilor, chiar pe terenul lui Real Madrid, scor 2-1. Carlo Ancelotti (62 de ani, antrenorul spaniolilor, a dat vina pe ghinion pentru rezultatul de pe Santiago Bernabeu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 00:51 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 00:57

REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2. Campioana Moldovei a produs marea surpriză a sezonului și a ultimilor ani din Liga Campionilor, chiar pe terenul lui Real Madrid, scor 2-1. Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul spaniolilor, a dat vina pe ghinion pentru rezultatul de pe Santiago Bernabeu.

„Sunt destul de trist, recunosc. Nu cred că meritam să pierdem. Aș zice că am avut mult ghinion. Micile detalii au dus la acest rezultat. Ne-au costat jocul. Ei au avut un contraatac și o aruncare de la margine, din ele au înscris. 

Noi am șutat de multe ori pe poartă, dar uneori mai ai și astfel de zile, pline de ghinion. Am încercat să îl trimit pe Jovic, n-a funcționat nici asta. Nu am început cu o intensitate foarte bună, dar totul era sub control. 

Cu adevărat alarmant este că am pierdut 3 puncte și că grupa este deschisă acum. Trebuie neapărat să câștigăm următorul meci”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca. 

Sheriff Tiraspol, lăudată după victoria istorică cu Real Madrid 

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au titrat: „Real, împușcată de Sheriff”. Au lăudat apoi curajul moldovenilor, despre care au spus că „intră direct în istoria Ligii Campionilor”. 

Sport.es a păstrat o notă asemănătoare: „Sheriff-ul a tras direct la țintă!”. Au continuat apoi cu o ironie la adresa Realului: „Formația din Moldova a auzit clopoțelul sunând, semn că Real Madrid a fost pusă la podea. Totul în minutul 90!”. 

L'Équipe le avertizează pe Real, Inter și Șahtior, titrând: „Sheriff chiar începe să sperie”. Jurnaliștii francezi consideră că formația din Republica Moldova devine o pretendentă la primăvara Ligii Campionilor.

Sheriff Tiraspol, peste Real, Inter și Șahtior în grupa de Liga Campionilor

Citește și alte știri din fotbalul european:

Fabulos! Sheriffi pe Bernabeu! Moldovenii au dat lovitura pe terenul Realului, producând una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii! » Toate rezultatele serii + clasamente

Primul gol al lui Messi la PSG, de poveste! Vinclu ca-n vremurile bune, în fața lui Guardiola

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  29 Septembrie 2021, 09:20

Ancelotti e din categoria:"Daca nu marcau doua goluri castigam cu 1-0." Asa cum spun toti "scorul va ramane"nu cine a fost mai bun, dar atunci inseamna ca au pierdut prosteste.

dubluv
dubluv  •  29 Septembrie 2021, 08:07
Postat de dragdim pe 29 Septembrie 2021, 04:21

Ancelloti ‘talianul cu fotbalul lor ciung. Nu tataie, problema e ca jucătorii lu’ matale “ie” prea plini de dânșii.

... sau ca fotbalul este un sport nedrept / incorect. Intr-adevar aseara Real a fost echipa mai buna, au jucat foarte bine, au incercat tot ce se putea incerca in fata unei echipe buna in defensiva.

dragdim
dragdim  •  29 Septembrie 2021, 04:21

Ancelloti ‘talianul cu fotbalul lor ciung. Nu tataie, problema e ca jucătorii lu’ matale “ie” prea plini de dânșii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează