SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

S-a stabilit finala Indian Wells » Cum poate fi afectată Simona Halep

Victoria Azarenka e în finala Indian Wells // FOTO: Imago
Victoria Azarenka e în finala Indian Wells // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 08:54 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 09:14

Paula Badosa (23 de ani, 27 WTA) și Victoria Azarenka (32 de ani, 32 WTA) se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, în finala turneului de la Indian Wells, meci care poate influența poziția Simonei Halep în clasamentul WTA.

Ultimul turneu important înainte de Turneul Campioanelor a ajuns în ultimul act, acolo unde se vor duela spanioloaica Paula Gadosa și bielorusa Victoria Azarenka.

Acesta va fi primul meci direct dintre cele două jucătoare.

Paula Gadosa – Victoria Azarenka, finala Indian Wells

Azarenka s-a calificat în finală după un meci complicat cu letona Jelena Ostanpenko, pe care l-a câștigat în trei seturi, după ce l-a pierdut primul, scro 3-6, 6-3, 7-5, după un meci care a durat 2 ore și 22 de minute.

De partea cealaltă, Badosa a avut un meci mai ușor cu Ons Jabeur. Iberica s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3, după o oră și 23 de minute de joc.

1.209.730 de dolariva încasa campioana de la Indian Well. Finalista ia 640.000 de euro

Simona Halep poate ajunge pe locul 20 WTA

Simona Halep a început turneul de la Indian Wells pe locul 17, dar acum, în clasamentul live, este pe locul 19, fiind depășită de Elise Mertens și Paula Badosa.

În acest moment, Halep are 2.742 de puncte și poate să mai coboare un loc în clasament. Bielorusa Victoria Azarenka este pe 26 în clasamentul live, cu 2.471 puncte, iar dacă va câștiga finala va junge la 2.821, urcând pe locul 19 și trimițând-o pe Simona pe 20.

Simona Halep, înainte de Kremlin Cup: „Muncesc zi de zi, dar îmi va fi greu să revin unde am fost”

Simona Halep (30 de ani) a plecat la Moscova, acolo unde va avea loc Kremlin Cup, turneul WTA Premier.

„Am reușit să mă odihnesc, am dormit destul de bine. M-am și antrenat, sunt OK. Florin Segărceanu va fi alături de noi, de toate fetele. Vor mai fi Monica, cred că și Raluca. Nu știu dacă vor mai fi românce la simplu. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături, sper să câștig niște meciuri.

E greu să mă gândesc la trofeu acum, am lipsit foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar îmi va fi greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a declarat Halep.

  • Kremlin Cup începe luni, 18 octombrie, și se încheie duminică, pe 24. După turneul de la Moscova, Halep ar trebui să participe la Transylvania Open, competiția WTA de la Cluj-Napoca, unde meciurile de pe tabloul principal vor începe pe 25 octombrie. 

Citește și:

Emma Răducanu, contestată în Marea Britanie: „De-a dreptul uluitor cum a procedat. N-are niciun sens”

Ce lovitură! Garbine Muguruza vine la turneul de la Cluj-Napoca: „Sunt foarte fericită să particip la Transylvania Open”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
267890
267890  •  17 Octombrie 2021, 16:42

Halep ar trebui sa fie afectata intr-un singur mod: sa rupa rachetele, sa se ascunda sub pat, si sa nu mai auzim de ea. Oare doamna Iuruc a tras macar asa cu ochiul la Indian Wells? A vazut oare ce tenis s-a jucat? Si nu-i e oare jena sa mai apara pe teren?

347655969058390
Ion Popescu  •  16 Octombrie 2021, 17:11

GSP inca nu a aflat ca avem astazi doua victorii romanesti. Irina Bara la Moscova si Criatian in Tenerife. Succes mai departe !

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2021, 13:48

Ba ***,o cheama Badosa,nu cum scrieti voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează