INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Marcelo pleacă de la Real Madrid! S-a înțeles deja cu noua echipă

Brazilianul Marcelo (33 de ani) va pleca de la Real Madrid după 12 ani. Revine la clubul Fluminense, clubul care l-a format.
Brazilianul Marcelo (33 de ani) va pleca de la Real Madrid după 12 ani. Revine la clubul Fluminense, clubul care l-a format.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 11:27 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 12:11

Brazilianul Marcelo (33 de ani) va pleca de la Real Madrid după 12 ani. Revine la Fluminense, clubul care l-a format. 

Marcelo a cucerit tot ce se putea cu Real Madrid. Are în palmares 4 trofee în Liga Campionilor și 5 în La Liga. Fundașul stânga brazilian și-a pierdut însă postul de titular și va pleca din Spania la finalul acestui sezon.

Marcelo pleacă de la Real Madrid 

În actualul sezon, Marcelo a evoluat doar două minute, în victoria 5-2 cu Celta Vigo. Brazilianul este accidentat în acest moment. Deși existau zvonuri privind o eventuală retragere la finalul sezonului, fundașul stânga și-a găsit deja echipă.

Marcelo s-a înțeles deja cu Fluminense, clubul care l-a format, informează Fichajes.net. Real Madrid plătea pentru el 6,5 milioane de euro în ianuarie 2007.

Fluminense ocupă în acest moment locul 10 în prima ligă din Brazilia. Stagiunea trecută a obținut cea mai bună clasare din ultimii 9 ani, un loc 5.

VIDEO Marcelo, brazilianul cu cele mai multe apariții în tricoul lui Real Madrid 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Antrenorul lui AC Milan a lămurit situația lui Ciprian Tătărușanu: „E singurul sigur că va fi titular! Un profesionist desăvârșit”

Antrenorul care l-a scos din joc pe Ștefan Radu acuză: „Ăsta nu mai e sport, e un show făcut pentru bani! Poate nu mai aparțin acestei lumi”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
michael
michael  •  16 Octombrie 2021, 18:40

A venit momentul schimbărilor de generații la Real dar și la Barca! Până vor ajunge la nivelul avut acum 3-4 ani, cred că vor trece câțiva anișori.

nikomunie
nikomunie  •  16 Octombrie 2021, 12:36

Cu plecarea Lui Marcelo se cam termina o era La Real Madrid.mi se pare Ca era cel Mai vechi jucator din lotul celor de la real.ultimul mohican a Ramas Benzema.oricum UN jucator emblematic.un urmas a lui Roberto Carlos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează