FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20

Robert Niță îl face praf pe Deniz Giafer: „Ai ajuns la națională așa cum ai făcut-o și ne iei la mișto? E jale!”

Deniz Giafer, după golul din România U20 - Republica Cehă U20
Deniz Giafer, după golul din România U20 - Republica Cehă U20

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 10:31 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 10:52

Fostul atacant Robert Niță (44 de ani) l-a criticat pe tânărul stoper Deniz Giafer (20) pentru gestul făcut de acesta la meciul României U20 cu selecționata similară din Republica Cehă, câștigat de „tricolori” cu 2-1. 

Fundașul central care aparține de Dinamo a fost convocat de Bogdan Lobonț la reprezentativa U20 pentru meciurile din octombrie cu Republica Cehă (2-1) și Germania (0-4), în ciuda evoluțiilor sale din ultima vreme, marcate de unele gafe care i-au adus un val de critici. 

În partida cu Republica Cehă, Giafer a înscris golul de 1-0, iar imediat după și-a acoperit ochii și urechile, semn că nu vede și nu aude criticile primite. 

Robert Niță îl critică pe Deniz Giafer: „Ai ajuns la națională așa cum ai făcut-o și ne iei la mișto? E jale!”

Robert Niță, unul dintre contestatarii lui Giafer, nu a apreciat gestul fotbalistului. 

„L-am văzut și pe copilul ăsta, care probabil e talentat. Ajunge la echipa națională, dă un gol de pe linia porții și apoi se bucură. Am văzut cu toții cum a făcut-o. Mă, după ce că ai jucat cum ai jucat în ultimele 15 meciuri, ai ajuns acolo cum ai ajuns, ne mai iei și la mișto, după ce că o împingi în poartă de pe linie? Tinerii nu știu să profite de oportunitățile care li se ivesc! E jale”, a spus Niță la Pro X. 

Convocarea lui Deniz Giafer la reprezentativa U20 este, de altfel, una învăluită de controverse. Ea a venit la scurt timp după ce Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, anunțase că „mi-ar plăcea foarte mult să fie convocat la echipa națională U20”, pentru ca jucătorul să-și recapete încrederea. 

Eu îmi văd de treaba mea și mă concentrez și vorbesc pe teren. Cred că trebuie să o facă oricine, pentru că eu primesc și critici, e ceva constructiv și încerc să învăț. Știu că am avut și meciuri slabe, că am greșit cu Craiova și cu FCSB, dar sunt tânăr și am de crescut, încerc să nu mai repet greșelile. 

Nu m-au afectat criticile. Îi mulțumesc lui Mister și celor din staff, care mi-au dat șansa asta, să demonstrez că am și calități și atât.

- Deniz Giafer, fundaș România U20 și Dinamo

VIDEO » Robert Niță: „Giafer are două viteze: târâș și tiptil!”

În luna septembrie, Robert Niță l-a criticat pe Deniz Giafer pentru prestația acestuia din derby-ul FCSB - Dinamo, scor 6-0.

La golul de 5-0, semnat de Vali Gheorghe, Giafer a fost ridiculizat. Jucătorul de atac transferat de FCSB de la Astra a săltat mingea peste Giafer, apoi a câștigat duelul fizic cu stoperul dinamovist și a finalizat cu sânge rece.

„El s-a rătăcit și pe teren, nu doar după meci. Nu e posibil să dea un jucător mingea peste tine în careu, să nu o atingi nici cu cocul și să îți ia și fața ăla, care are 1,3 metri. Bă, mă lasați în pace? Nici nu sare când dă ăla mingea peste ele. Ridică brațele fără să lovești și protejează mingea de ăla, îl ții doar cu corpul.

De la televizor mi se pare că are două viteze: târâș și tiptil”, a spus Niță la GSP Live.

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni: „Când a auzit cât costă mi-a închis!”

Situație inedită la FCSB: conducerea poate amenda jucătorii după cazurile de COVID! Ce spune regulamentul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1one
1one  •  16 Octombrie 2021, 16:03
Postat de chronic_6_0 pe 16 Octombrie 2021, 11:37

asta e ala de i-a rupt gheorghe coloana?

Va sufoca pe toți covidul, e focar la fc Berceni, și tu visezi coloane rupe

457961185625445
Marian Manolache  •  16 Octombrie 2021, 13:08

Cine face pe moralistul...sunt bun dar nu ma vede nimeni...ai fost asa bun ca nu ai facut nimic nicaieri. Un nimeni in drum care face vedeta pe youtoube. Mai lasati.ne vedetelor.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  16 Octombrie 2021, 11:37

asta e ala de i-a rupt gheorghe coloana?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează