INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Videoclipul viral cu Erling Haaland este FAKE?! Italienii au găsit 3 detalii cu care demolează execuțiile incredibile

Haaland lovește cele trei mingi impecabil // foto: captură Twitter
Haaland lovește cele trei mingi impecabil // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 13:43 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 14:19

Videoclipul viral în care Erling Haaland (21 de ani) lovește o țintă cu trei mingi așezate una peste cealaltă este un trucaj, susține cotidianul italian Corriere dello Sport.

Un videoclip publicat de Borussia Dortmund, cu atacantul Erling Haaland în prim-plan, a uimit rețelele sociale, într-o manieră care a amintit de celebrul videoclip din 2005 în care Ronaldinho lovește bara transversală de 3 ori consecutiv, fără ca mingea să atingă pământul.

Erling Haaland, execuții fantastice într-un video viral pe internet 

Haaland a luat 3 mingi, le-a poziționat una peste cealaltă la punctul cu var și le-a lovit pe rând, începând cu cea de deasupra. Cu fiecare dintre ele a lovit o țintă agățată în vinclul porții, până când aceasta s-a rupt și a căzut în întregime.

Videoclipul a ajuns viral instant, adunând zeci de mii de aprecieri și de distribuiri, oamenii întrebându-se dacă o astfel de realizare este posibilă.

Corriere dello Sport: videoclipul cu Erling Haaland, fake

La o analiză mai atentă, cotidianul italian Corriere dello Sport a concluzionat că nu. Și a venit cu 3 argumente în acest sens. Iată-le mai jos:

1. Construcția. "Poziționarea celor trei mingi, una peste cealaltă, depășește legile fizicii având în vedere conformația sferică, greutatea și mișcarea mingilor"

2. Umbra. "A doua eroare privește o umbră ce apare și dispare, rezultatul manipulării individuale a cadrelor. Să nu mai spunem că, după prima execuție, cele două mingi de la bază nu se mișcă"

3. Ținta. "În fine, ochii pe țintă. Haaland distruge ținta poziționată la intersecția barelor, dar fiți atenți: ținta rămâne prima dată agățată de un braț, apoi o vedem agățată de celălalt!”

Este real, credeți-ne. Să fim sinceri, cum așază mingile una peste cealaltă este cea mai impresionantă parte”, a fost replica sosită pe contul de Twitter al Borussiei Dortmund.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Antrenorul lui Angers se revoltă: „Simt furie. Deciziile arbitrilor au făcut diferența cu PSG”

Marcelo pleacă de la Real Madrid! S-a înțeles deja cu noua echipă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
m3lku
m3lku  •  16 Octombrie 2021, 16:27
Postat de Christian Ciuca pe 16 Octombrie 2021, 15:07

Cine ti-a spus bazaconia asta...?...o minge / doua mingii / trei mingii etc...

greșit. este o minge, două mingii, trei mingiii, patru mingiiii etc.

tristan
tristan  •  16 Octombrie 2021, 15:58
Postat de bazinga pe 16 Octombrie 2021, 14:56

Isolda iti scrie ca pluralul la minge este mingi ! Nu mingii! Pune mana si citeste cateva almanahe...

tarane, mi am recunoscut greseala...vezi ca am mai multa scoala ca tine, nu e nevoie sa ma "educi" tu sau sa mi dai "sfaturi"

tristan
tristan  •  16 Octombrie 2021, 15:53
Postat de bazinga pe 16 Octombrie 2021, 14:56

Isolda iti scrie ca pluralul la minge este mingi ! Nu mingii! Pune mana si citeste cateva almanahe...

da ,asa e , gresala mea...mi o asum...nici n am observat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează