INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Borussia Dortmund, noul lider din Bundesliga » Haaland, dublă la revenirea pe gazon

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 19:54 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 00:10

Borussia Dortmund a învins-o pe Mainz, scor 3-1, și este pe primul loc în Germania. Erling Haaland, 21 de ani, a reușit o „dublă” la revenirea pe gazon după aproape o lună de pauză.

Echipa antrenată de Marco Rose a deschis scorul în minutul 3 prin căpitanul Marco Reus. Mijlocașul a marcat cu un șut superb din marginea careului, profitând de neatenția adversarilor. Haaland a majorat scorul în minutul 54. Atacantul a marcat din penalty după ce fundașul oaspeților, Widmer, a atins mingea cu mâna.

Mainz a încercat să revină în meci prin golul lui Burkardt din minutul 87, care a profitat de o pasă greșită a portarului Kobel.

În prelungirile partidei, Erling Haaland a reușit dubla și a stabilit scorul final, cu un șut din interiorul careului.

Grație acestui rezultat, Borussia trece pe primul loc, cu 18 puncte în 8 etape, iar Bayern e pe 2, cu 16 puncte. Bavarezii au un joc mai puțin disputat.

Videoclipul viral cu Erling Haaland este FAKE?! 

Videoclipul viral în care Erling Haaland (21 de ani) lovește o țintă cu trei mingi așezate una peste cealaltă este un trucaj, susține cotidianul italian Corriere dello Sport. Italienii au găsit 3 detalii cu care demolează execuțiile incredibile: construcția, umbra și ținta. Vezi aici analiza publicației din peninsulă.

Un videoclip publicat de Borussia Dortmund, cu atacantul Erling Haaland în prim-plan, a uimit rețelele sociale, într-o manieră care a amintit de celebrul videoclip din 2005 în care Ronaldinho lovește bara transversală de 3 ori consecutiv, fără ca mingea să atingă pământul.

„Este real, credeți-ne. Să fim sinceri, cum așază mingile una peste cealaltă este cea mai impresionantă parte”, a fost replica sosită pe contul de Twitter al Borussiei Dortmund.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Cormoranii”-n zbor iarăși au plecat! Liverpool, victorie nimicitoare pe terenul lui Watford, la debutul lui Ranieri

Patrice Evra a răbufnit: „M-am săturat să-l văd pe Messi câștigând Balonul de Aur! Alți 2 jucători îl merită”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  17 Octombrie 2021, 08:57

"noul lider" ... fiindca Bayern nu a jucat. Sinteti penibili !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează