INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC LVOV - DINAMO KIEV 1-4

Lucescu, supărat foc pe jucătorul său: „Relaxat, superficial” » Ce i-a făcut: „E o lecție pentru el”

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 12:13 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:56

Mircea Lucescu, 76 de ani, l-a înlocuit pe Vladislav Supriaga (21 de ani) în minutul 41, enervat de ratările și de erorile sale în meciul lui Dinamo Kiev cu FC Lvov, scor 4-1: „O ocazie pentru el să se gândească la cum s-a comportat pe teren”.

Sezonul trecut, când Mircea Lucescu de-abia venise la Dinamo Kiev, Vladislav Supriaga a fost titular la alb-albaștri în toamnă, deși avea doar 20 de ani și de-abia se întorsese de la Dnipro-1, unde fusese împrumutat. A marcat însă foarte puține goluri și, cu timpul, vârful și-a pierdut locul în echipă, devenind rezerva lui Besiedin și Garmaș. Acum, după meciul de sâmbătă, e posibil să-și fi luat adio de la Dinamo.

Degeaba a încercat Mircea Lucescu să-l trezească

„Il Luce" i-a mai dat o șansă tânărului atacant. A început cu el la Lvov, dar l-a înlocuit în minutul 41. Ratase câteva ocazii mari și, ceea ce l-a deranjat mai mult pe antrenor, gazdele au deschis scorul din penalty după o acțiune pornită de la eroarea lui.

Înainte să-l schimbe, Lucescu a încercat să-l trezească, strigând la el. Fără efect. L-a trecut pe bancă și a intrat Garmaș, care a punctat de două ori.

Mircea Lucescu: „Fotbalul înseamnă și caracter, atenție, concentrare"

Întrebat despre situația lui Supriaga, tehnicianul a spus ce îl nemulțumește la jucătorul său: „E o ocazie pentru el să se gândească la cum s-a comportat pe teren. Nu a înscris golul pe care ar fi trebuit să-l înscrie. Era un moment sută la sută de gol, dar n-a reușit din cauza relaxării lui, a superficialității. Apoi, a făcut un fault în jumătatea noastră de teren, urmat de penalty-ul adversarilor. Ar fi trebuit să fie mai atent, mai concentrat".

E dezamăgit că Supriaga nu confirmă încă: „Toți îi cunosc calitățile. Are totul pentru a fi un bun atacant, fizic și tehnic. Dar el trebuie să înțeleagă că fotbalul profesionist înseamnă și caracter, atenție, concentrare. Trebuie să tragă concluziile după această înlocuire. E o lecție de viață pentru el".

Comentând ce s-a întâmplat la Dinamo, antrenorul ucrainean Oleg Fedorciuk crede că „s-a terminat cariera lui Supriaga la Kiev".

3puncte în plus are Dinamo Kiev în fața lui Șahtior (29-26) și golaveraj mai bun (+26 vs +23)

Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul

Citește și alte știri despre stranieri:

Tătărușanu a impresionat Italia la primul meci după 10 luni pentru AC Milan: „Debut curajos. Nu arată deloc rău”

Ce fac stranierii | Șumudică a învins echipa lui Montella & Balotelli! Goluri Dobre și Drăguș + Assist Andrei Rațiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează