FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul de la FCSB, elogiat de Eric de Oliveira și Ronaldo Deaconu: „El i-a lipsit României! Face diferența, e fotbalist de top”

Claudiu Keșeru (al doilea din dreapta) a înscris în FCSB - CS Mioveni 3-0 // foto: Imago Images
Claudiu Keșeru (al doilea din dreapta) a înscris în FCSB - CS Mioveni 3-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 13:15 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 14:24

Fostul fotbalist Eric de Oliveira (35 de ani) și Ronaldo Deaconu (24), mijlocaș la Gaz Metan, l-au lăudat pe Claudiu Keșeru (34), atacantul celor de la FCSB.

Claudiu Keșeru a contribuit la victoria obținută de FCSB în etapa 12 a Ligii 1, 3-0 cu CS Mioveni. Atacantul revenit în fotbalul românesc în această vară a punctat pentru 3-0 cu un șut în forță, sub bara transversală.

De la revenirea la FCSB, Keșeru a înscris 4 goluri în 5 partide și are ochii pe titlul de golgheter al campionatului. În acest moment, lider în ierarhia marcatorilor este Jefte Betancor, de la Farul, cu 8 reușite.

Eric de Oliveira: „Keșeru, candidat să devină golgeter”

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, și Ronaldo Deaconu, jucător la Gaz Metan și autor a două goluri de generic în etapa 12, l-au lăudat pe Keșeru, căruia îi apreciază stilul de joc. Eric spune despre Claudiu că este „numărul nouă român care lipsea echipei naționale”:

„În căutarea unui atacant perfect... Cred că Keşeru e numărul nouă român care lipsea. Face diferenţa în campionat, poate fi de folos la naţională. Azi, în campionatul românesc, e cel mai potrivit şi e candidat să devină golgeter în acest sezon”.

Ronaldo Deaconu: „Keșeru este un atacant de top” 

„Este jucătorul care face diferenţa de când a venit. Prin execuţii, prin demarcări. Îmi place foarte mult că este un atacant care creează spaţii pentru ceilalţi. Pleacă bine pe canale, primeşte mingea în spatele fundaşilor, nu e static. Are execuţii foarte bune pentru Liga 1, e un atacant de top”, a spus și Ronaldo Deaconu, la Look Sport.

Prestațiile bune de la FCSB i-au adus lui Keșeru o nouă convocare la echipa națională a României. Atacantul a jucat 62 de minute în meciul cu Armenia din Ghencea, de pe 11 octombrie, scor 1-0. El are 13 goluri în 47 de meciuri jucate în „tricolor”.

Îi ziceam lui MM că, dacă meciul se juca pe Arena Naţională sau Ghencea, cred că dădeam mai repede gol. Așteptăm să se rezolve aceste probleme, pentru că acest lucru nu face onoare nimănui. Este păcat să construim stadioane excepționale şi să nu le folosim.

- Claudiu Keșeru, după FCSB - CS Mioveni 

VIDEO. Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Moment straniu în direct » Radu Naum a rămas blocat: „Domnule Crăciunescu, cum să fie fault? E coechipierul lui!”

Olăroiu l-a sunat pe MM Stoica înainte de FCSB - CS Mioveni » Oferta antrenorului: „Acum dau din casă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează