FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Vine sperietoarea! CS Universitatea Craiova, bilanț dezastruos cu următorul adversar din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 17:31 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 17:31

Academica Clinceni e echipa care le-a dat cele mai mari bătăi de cap oltenilor de la CS Universitatea Craiova, după FCSB. Sezonul trecut, ilfovenii au contribuit la plecarea lui Bergodi și apoi le-a pus o piedică zdravănă în lupta la titlu.

Când se apropie un meci cu Clinceniul, la CSU Craiova încep durerile de cap. La propriu! Ultima oară când oltenii au sărbătorit după un meci cu Academica a fost când au întâlnit-o prima oară, în iulie 2019. S-a terminat 3-2, dar pentru victorie au tremurat până-n ultimul minut al prelungirilor (90+5), la supergolul lui Vasile Constantin. 

Academica Clinceni, speritoarea celor de la CS Universitatea Craiova

Apoi au urmat numai dezamăgiri: 5 partide, 3 remize și două eșecuri. Ambele cu urmări! În 23 octombrie 2020, Universitatea a pierdut cu 1-0, gol Cascini, și acela a fost începutul sfârșitului lui Cristiano Bergodi pe banca juveților. Două etape mai târziu, după un 0-1 cu Chindia, tot pe "Oblemenco", tehnicianul italian a renunțat, acuzând voalat că nu mai are nicio susținere în club. 

Tot sezonul trecut, dar în play-off, Clinceniul i-a pus o piedică zdravănă Craiovei, implicată pe atunci în lupta la titlu. Culmea, cu ajutorul lui Marius Constantin, care a trimis balonul în proprie poartă (57)! Iar în retur a smuls o remiză în Bănie, 0-0, cu Paul Pârvulescu eliminat în final. 

CS Universitatea a pornit de fiecare dată din postura de favorită, cum e și acum. Chiar mare favorită, în condițiile în care are un lot mult superior, calitativ, iar oaspeții traversează cea mai neagră perioadă de la promovarea în Liga 1, în 2019. 

Emoțiile totuși sunt mari. Eticheta de adversar extrem de incomod pentru olteni este încă în vigoare și chiar de luat serios. Mai ales că, de când pe bancă a venit Ionuț Chirilă, Academica arată mai bine.

16,7%e cota de victorie a lui CSU în duelurile cu Academica, a doua cea mai proastă, după aceea cu FCSB (15,4

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Primarul din Mioveni rămâne ferm pe poziții: „Retragem echipa, poate îi ia UEFA la întrebări!”

Gică Hagi, nemulțumit după un nou eșec: „Așa e fotbalul câteodată” + critică arbitrajul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  18 Octombrie 2021, 04:36

Botezatule,eu nu am inteles ce vrei sa spui in acest asa zis articol si pun pariu ca nici tu nu ai inteles.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează