INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu 4-1 la pauză, dar a urmat DEZASTRUL! Prima reacție a românului: „Sunt șocat!”

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Volos, scor 4-4, după ce a condus cu 4-1 la pauză. Meciul a făcut parte din runda cu numărul 6 a primei ligi din Grecia.
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Volos, scor 4-4, după ce a condus cu 4-1 la pauză. Meciul a făcut parte din runda cu numărul 6 a primei ligi din Grecia.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 19:01 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 19:11

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Volos în campionat, scor 4-4, deși a condus cu 4-1 la pauză! Meciul a făcut parte din runda cu numărul 6 a primei ligi din Grecia. 

UPDATE 19:00 - Răzvan Lucescu: „Sunt mai degrabă șocat decât dezamăgit!”

Răzvan Lucescu spune că prestația elevilor săi a fost una bună în ansamblu. Diferența a fost făcută de modul în care au fost tratate șansele de gol.

„E o situație stranie, una complexă. Probabil, în unele aspecte, ne-am relaxat. Nu am încercat să avem mai mult posesia, am intrat în jocul lor, cu tranziție. Știam că Volos nu va renunța nicio clipă. Am discutat asta și la pauză. Problema e că Volos a presat mult, a dus mulți jucători în atac. 

Noi ne-am creat ocazii pe contraatac, dar nu le-am fructificat. Dacă ar fi să analizez repriza secundă și șansele de acolo, nu îmi amintesc niciuna a lui Volos. Totuși, au reușit să înscrie. Golurile pe care le-am primit sunt incredibile. Avem jucătorii în poziție, unde ar fi trebuit să fie. Dar asta e, se întâmplă și astfel de lucruri în viață. 

Aș fi fost mai dezamăgit dacă prestația noastră ar fi fost alta. Așa, sunt mai degrabă șocat! Nemulțumit sunt pentru primele 20 de minute. Atunci am pierdut controlul, chiar dacă apoi am revenit”, a spus Răzvan Lucescu, în conferința de presă de la finalul meciului cu Volos. 

PAOK, remiză incredibilă cu Volos

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, introdus în minutul 83 la PAOK Salonic, au fost martorii unui meci incredibil. Gazdele, mari favorite la câștigarea partidei, cu o cotă de 1,20 la start, au condus cu 4-1 la pauză, dar nu au putut păstra avantajul. 

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, meci neverosimil în Grecia

Volos a deschis rapid scorul pe terenul lui PAOK, în minutul 14, prin Van Weert. Elevii lui Răzvan Lucescu au turat motoarele și au punctat de 4 ori până în pauză! Sârbul Andrija Zivkovic a marcat o dublă (32 și 42), iar Michailidis și Chupa Akpom, mijlocașul adus de la Arsenal, au contribuit și ei cu câte o reușită. Nimic nu anunța dezastrul din partea secundă. 

Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare
LIVEBLOG
Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare

Tot PAOK a fost echipa mai activă, dar a irosit toate șansele create. De partea cealaltă, Volos revenea încet, dar sigur. Bartolo în minutul 53, apoi Rosero, 6 minute mai târziu, aprindeau finalul. Lucescu a schimbat, a introdus și celelalte vedete de pe bancă, El Kaddouri, Rodrigo sau Mitriță, dar în zadar. 

Căpitanul Vieirinha a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 80, apoi peruanul Jean-Pierre Rhyner a dat lovitura de grație și a adus egalarea. 

Răzvan Lucescu, contraperformanță pe banca lui PAOK

PAOK a primit 4 goluri pentru prima dată din noiembrie 2018, când pierde 0-4, contra lui Chelsea, în Europa League.

Formația lui Răzvan Lucescu riscă să piardă prima poziție în Grecia. Conduce momentan, cu 13 puncte, la fel ca adversara de astăzi. Campioana Olympiakos are însă un meci mai puțin jucat și un deficit de doar două lungimi.

Clasamentul din prima ligă a Greciei

Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu 4-1 la pauză, dar a urmat DEZASTRUL! Prima reacție a românului: „Sunt șocat!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Incident șocant sub ochii lui Șumudică în Turcia » Ce i-a făcut Balotelli unui adversar!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
ucv1948
ucv1948  •  18 Octombrie 2021, 10:25

De ce o fi plecat Razvan Lucescu de la PAOK dupa ce a luat titlul , doar Dumnezeu stie. Dupa simpla mea parere el trebuia sa ramana in continuare. Ma bucur ca s-a reîntors la PAOK , bravo lui

gazistu
gazistu  •  17 Octombrie 2021, 23:14

se mai intampla si dinastea!!!

trink
trink  •  17 Octombrie 2021, 21:29

TRE SA FACA SI EI NESTE LOVE LA PARIE! NU DE ALTA DA ALTFEL NU SE DESCURCA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează