INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, întrebat cine ar fi potrivit să îl înlocuiască pe Ronald Koeman la Barcelona: „E nevoie de timp, dar nu văd alt antrenor mai bun”

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a prefațat meciul cu Barcelona din Liga Campionilor.
Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a prefațat meciul cu Barcelona din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 21:30 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 21:35

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a prefațat meciul cu Barcelona din Liga Campionilor. 

  • Barcelona - Dinamo Kiev, din grupa E a Ligii Campionilor, este programat miercuri, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro

Mircea Lucescu este optimist înaintea deplasării pe Camp Nou. E conștient că întâlnește o echipă a Barcelonei aflată în reconstrucție, lipsită de experiență, și vrea să profite de acest lucru.

Mircea Lucescu, înainte de Barcelona - DInamo Kiev 

„E un sezon atipic. Aproape toate formațiile de top au nevoie de victorii după primele două meciuri din faza grupelor. Nu doar Barcelona vrea punctele miecuri. Asta căutăm și noi. 

E normal ce se întâmplă acum la Barcelona. Nu e suficient să ai mulți tineri talentați, trebuie să fie și câțiva oameni experimentați în jurul lor. Cred că revenirea lui Aguero va aduce un plus important. 

Sunt de acord cu Koeman când spune că va fi dificil să obțină ceva în Liga Campionilor sezonul ăsta. Sunt multe echipe puternice”, a spus Mircea Lucescu, într-o conferință de presă. 

Mircea Lucescu îi ia partea lui Ronald Koeman

Întrebat cine ar fi potrivit să îl înlocuiască pe Ronald Koeman, Mircea Lucescu a răspuns: „El trece prin cea mai grea perioadă posibilă pentru un antrenor. Perioada de la finalul unui ciclu, cu fotbaliști tineri promovați în locul celor consacrați. Are nevoie de timp și de răbdare. În acest moment nu văd niciun antrenor care s-ar putea descurca mai bine decât Koeman”.

VIDEO Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul: „A donat un tricou care s-a vândut cu 8.000 de euro”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Incidente în meciul lui Istvan Kovacs din Liga Campionilor: „Dezgustător!”

Ei nu ascultă de Becali! Rata de vaccinare a fotbaliștilor din Premier League » Clubul cu procent de 100%

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează