FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anghel Iordănescu sare în apărarea fiului său: „Gigi Becali a încălcat contractul semnat cu Edi”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 18:30 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 19:12

Anghel Iordănescu (71 de ani), fost selecționer al României, a vorbit despre relația dintre fiul său, Edi Iordănescu, antrenor la FCSB, și Gigi Becali, patronul echipei.

Iordănescu i-a luat apărarea fiului său după disputa cu Gigi Becali pe seama jocului echipei, latifundiarul declarându-se nemulțumit de prestația echipei, în ciuda rezultatelor excelente din ultimul timp.

„Personal sunt foarte mulțumit de ce a făcut Edi. În mod special pentru faptul că Edi a venit la o echipă care se luptă să câștige campionatul, a venit la o echipă care are un număr însemnat de suporteri înflăcărați și a venit la o echipă unde patronul și l-a dorit. 

Sau cel puțin așa am înțeles din insistența cu care a tratat venirea lui. Dreptatea în fotbal o dă doar performanța, rezultatul. Dacă rezultatele și performanța vin în urma unui joc spectaculos, atât mai bine”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport

Anghel Iordănescu: „Becali a încălcat contractul”

Întrebat despre situația contractuală dintre Edi și Becali, fostul selecționer este de părere că patronul și-a încălcat promisiunile cu ieșirile din ultimele zile la adresa echipei.

„În ceea ce-l privește pe Edi, din ce am înțeles, a semnat un contract în care se obliga să câștige campionatul. Dacă mă iau după ultimele zile, nu au fost onorate cerințele lui Edi prin prisma declarațiilor făcute de patron.

Din punct de vedere fotbalistic, a preluat echipa într-un moment greu și chiar dacă a avut foarte multe probleme în ceea ce privește accidentările, acest Covid-19, el este în grafic pe locul doi și la 6 puncte de prima clasată”, a mai spus acesta.

Anghel Iordănescu: „Patronul să înțeleagă”

„Este foarte greu să faci o metodică de antrenament și să asiguri o pregătire corespunzătoare și uniformă pentru tot lotul când ai 10 jucători la dispoziție în perioada de întrerupere a campionatului. Este foarte greu când ai foarte mulți accidentați și mulți jucători care vin după Covid. 

Din acest punct de vedere și patronul trebuie să înțeleagă că este foarte dificil să lucrezi când la antrenament ai 12-13 jucători cu care trebuie să te prezinți și la un meci de campionat cu miză, acolo unde sunt punctele pe care trebuie să e câștigi și să te menții în graficul campionatului

Ceea ce știu este că patronul trebuie să înțeleagă că un campionat nu poate fi câștigat numai prin posesie. Posesia este o armă, dar nu îți dă garanția succesului. 

Prin posesie poți să-ți impui jocul, să controlezi jocul, dar asta nu înseamnă că ai garanția victoriei și a punctelor. Pe lângă posesie, trebuie să ai și tranziție pozitivă, negativă, iar toate aceste lucruri se antrenează”, a concluzionat Anghel Iordănescu.

DEZBATEREA ZILEI » Va rezista Edward Iordănescu la FCSB pe termen lung?

Citește alte știri din Liga 1:

Situația de la FCSB, motiv de îngrijorare pentru celelalte echipe din Liga 1: „Nu este de glumă. Trebuie luate niște măsuri”

Rednic a început curățenia la Dinamo: „Altfel, intrăm în faliment!” + „Câinii” anunță alte două transferuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sameoldstuff
sameoldstuff  •  20 Octombrie 2021, 21:52
Postat de petrucj pe 20 Octombrie 2021, 20:45

Da, nu isi gaseste Yedi coloana.

După ce o găsește, o să audă vecinii pocnete și pocnituri de oase, vreo zi lumină, cel puțin. Își va îndrepta Yedișorul coloana prin niște exerciții de îndreptare a imaginii. :))

ali.bec
ali.bec  •  20 Octombrie 2021, 21:37

Mai au de invatat meserie kashkeții tatăl și fiul pana ce sa-l ajungă pe nea Gigi.

kuba
kuba  •  20 Octombrie 2021, 20:55

Yedul băiatul lui tata :))) Va spulbera coach Cici :))) Bă nea Cascheta, alooooo, cu tine ne-au umilit albanezii la euro?! Ascunde-te!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează