INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Injecție de moral înainte de El Clasico » Ce au făcut jucătorii Barcelonei în săptămâna derby-ului + Ansu Fati a semnat!

Ansu Fati, alături de Memphis Depay // foto: Guliver/gettyimages
Ansu Fati, alături de Memphis Depay // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 13:42 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:30

Miercuri seara, imediat după ce au învins-o pe Dinamo Kiev în Champions League, scor 1-0, jucătorii Barcelonei au sărbătorit victoria în oraș, într-o cină de grup. Ansu Fati (18 ani) a ajuns ultimul, după ce a semnat prelungirea contractului cu echipa blaugrana până în 2027.

Vești bune la FC Barcelona cu câteva zile înainte de El Clasico. În săptămâna derby-ului cu Real Madrid, programat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17:15, Barcelona a reușit să obțină prima victorie din acest sezon de Champions League, 1-0 cu Dinamo Kiev.

La scurt timp după meci, cea mai mare parte a jucătorilor Barcelonei s-au întâlnit la un restaurant celebru din Barcelona pentru a lua cina împreună, în încercarea de a ridica moralul din sânul echipei într-o săptămână în care va avea loc El Clasico, unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Totodată, pentru a sărbători faptul că Fati și-a prelungit contractul. 

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri
PROGRAM
Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

Cină de grup la Barcelona înainte de El Clasico. Ansu Fati a semnat prelungirea contractului

Ultimul care a ajuns la întâlnirea de grup a fost chiar Ansu Fati, potrivit Diario AS. După meci, tânărul fotbalist a trecut mai întâi prin biroul președintelui Joan Laporta, pentru a semna prelungirea contractului cu FC Barcelona. Noul său contract se întinde până în 2027, iar clauza de reziliere a acestuia este de 1 miliard de euro!

Membrii staff-ului tehnic nu au participat la întâlnirea jucătorilor, nici măcar antrenorul principal Ronald Koeman.

Restaurantul ales de fotbaliști este același în care Joan Laporta și Ronald Koeman s-au întâlnit în această vară, pentru ca președintele să-i transmită antrenorului că nu mai este prima opțiune pentru banca tehnică. Cum Laporta nu a găsit variante care i s-au părut potrivite, antrenor a rămas Ronald Koeman.

Ansu Fati are deja 48 de meciuri la prima echipă a Barcelonei, în care a înscris 15 goluri și a oferit 3 pase decisive. El are un gol și în El Clasico, reușind să marcheze unicul gol al Barcelonei din victoria „albilor” de pe 24 octombrie 2020, 3-1 pe Camp Nou.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Jocul interzis care a rupt relația Mauro Icardi - Wanda Nara: „Te uiți în telefon, dacă mă uit și eu”. Ce a putut descoperi nevasta atacantului

Tânăr de 16 ani din România, titular la o echipă de tradiție din Austria: „Vreau la loturile naționale!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
toss
toss  •  21 Octombrie 2021, 16:26

Au si avut ce sarbatori...un 1-0 chinuit si fara ca Barca sa arate fotbal...vai mama ei de Barca. Nici macar in EL nu merita sa mearga anul acesta. Real Madrid va da de pamant cu Barca.

cky33
cky33  •  21 Octombrie 2021, 15:37

Viitorul nu suna deloc rau pentru Barcelona cu Pedri, Gavi si Fati care sunt printre cei mai buni tineri din lume. Ar trebui sa plece veteranii Pique, Alba, Aguerro si Sergi Roberto si surplusul de calitate: Luuk de Jong, Braitwhite, Coutinho, Umtittii, Neto si sa se axeze pe tineri plus cateva piese de baza, printre care Ter Stegen si Frenkie de Jong. Si pe Dembele si pe Puig ii vad plecati si ca echipa. Ca si transferuri ideale pentru Barcelona: Cristian Romero (Spurs), Tonali (Milan), Ikone sau Bamba (Lille) si un imprumut al lui Zaha,C.Wilson sau Martial din Premier League.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează