INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - ATALANTA 3-2

VIDEO Cristiano Ronaldo, ținta unui suporter pe Old Trafford » Cum a reacționat după ce a fost tras de tricou

Cristiano Ronaldo, agățat de un suporter // foto: captură Twitter
Cristiano Ronaldo, agățat de un suporter // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 15:13 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 15:47

Cristiano Ronaldo (36 de ani), eroul lui Manchester United în meciul cu Atalanta din Champions League, scor 3-2, a fost „ținta” unui suporter imediat după meci.

Condusă la pauză de Atalanta, scor 0-2, Manchester United a făcut o repriză secundă de vis și a întors scorul, prin goluri semnate de Marcus Rashford, Harry Maguire și Cristiano Ronaldo. Ultimul a lovit în minutul 81 și a declanșat euforia pe Old Trafford.

VIDEO » Cristiano Ronaldo, tras de tricou de un suporter după Manchester United - Atalanta. Cum a reacționat fotbalistul 

Imediat după fluierul final, în timp ce se îndrepta spre marginea terenului, Cristiano aproape că a fost placat de un suporter care a pătruns pe gazon. Vizibil fericit, portughezul s-a uitat spre camerele TV și a strigat „Yeeee!”, moment în care din spatele său venea un suporter. 

Chiar înainte ca acesta să ajungă la CR7, personalul de securitate l-au oprit. Fanul a reușit să tragă de tricoul lui Ronaldo, iar portughezul s-a întors, dar nu a părut speriat. Dimpotrivă, el a zâmbit larg și și-a continuat drumul.

Cristiano Ronaldo, după Manchester United - Atalanta: „Suntem în viață!”

Cu 124 de goluri reușite în toată cariera în Champions League, Cristiano Ronaldo a mai trăit o noapte magică în competiția pe care a câștigat-o de cinci ori în carieră. Cu multă exuberanță, Ronaldo și-a descris trăirile de pe Old Trafford din partida de aseară, într-o postare care a strâns pe Instagram peste 9 milioane de like-uri în opt ore.

„Da! «Teatrul Viselor» arde! Suntem în viață! Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!”, a scris superstarul lusitan pe rețelele de socializare.

Echipa din Manchester (locul 6) e în afara pozițiilor de UCL în Premier League, însă ocupă acum prima poziție în grupa de Champions League. 

Citește mai multe știri din Champions League: 

Lucescu, înfrângere la limită pe Camp Nou în UCL » United, revenire ULUITOARE de la 0-2! Bayern, Chelsea și Villarreal au făcut scor

Hațegan, lăudat de toată lumea după Benfica - Bayern 0-4 » Ce note a primit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează