FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesajul lui MM Stoica pentru Farul: „Oricine ar putea face asta, dar în niciun caz Hagi și Popescu”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 17:20 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 17:52

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dat azi detalii despre situația de la club, anunțând noi cazuri de COVID.

La finalul mesajului postat pe Facebook, MM Stoica a făcut o referire la Gică Hagi și Gică Popescu, antrenorul și președintele Farului, echipa pe care FCSB ar trebui s-o întâlnească duminică în Liga 1. 

Mihai Stoica: „Hagi și Popescu nu fac așa ceva” 

FCSB a solicitat astăzi amânarea meciului cu Farul din Liga 1 pentru că vicecampioana cu doar 11 fotbaliști apți de joc, doi dintre aceștia fiind portari.

Protocolul implementat de FRF spune că un joc amânat poate fi reprogramat cel mult o singură dată și că dacă la data reprogramării jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 0-3.

Asta înseamnă că dacă atunci când va fi reprogramat meciul cu FCSB, 5 dintre titularii Farului vor prezenta subit probleme de sănătate, atunci clubul condus de Hagi și Popescu ar putea invoca amânarea lui.

Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, «fabricând» 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a spus MM Stoica, cu privire la posibilitatea ca meciul cu Farul să fie amânat de două ori, astfel ca FCSB să piardă la „masa verde”, 0-3.

Întotdeauna am câștigat punctele pe teren. Nu ne gândim așa departe. Luăm cazul actual, situația actuală și vrem să se respecte regulamentul. Dacă regulamentar se poate amâna, să o facă, dacă nu, să jucăm 
Gică Popescu la Fotbal Club, pe Digi Sport, despre declarația lui Mihai Stoica

VIDEO FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul

Farul reacționează: „Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea”

Gică Popescu, președintele constănțenilor, a acuzat dur demersul vicecampioanei. 

„Eu vreau doar să fie respectat regulamentul! Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. 

Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!  Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

Citește și: 

EXCLUSIV FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele

FCSB, 0-3 la „masa verde” în Cupă? Mihai Stoica anunță: „Avem focar! Nu putem juca nici meciul de Cupă cu Voluntari” » Cine sunt ultimii depistaţi pozitiv

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
petre47
petre47  •  22 Octombrie 2021, 16:37

"Oricine" deja a facut-o! "Cererea" de amanare a fost formulata de Stoica inca inainte ca Miron sa fie declarat accidentat (luni: "se mai accidenteaza unul si amanam meciul").

cris4co
cris4co  •  21 Octombrie 2021, 22:45
Postat de Dumitru Ciobanu pe 21 Octombrie 2021, 19:20

Ce spune MM ca se fabrică accidentați de unde știe sau așa procedează ei se tem de Farul și de frică fac fel de fel șmecherii Becali e vinovat că nu a lăsat jucătorii să se vaccineze și este la al doilea caz de focar de covid 19.Becali vinovat el să plătească.

Mesajul e defapt altu...”FRF si LPF ,mai avem ”trecere,, la voi sau NU?,, ...ce vrei Domne sa alerge degeaba 1 an? Pai de ce sa alerge daca nu castiga Liga 1 ?!

viorelchelu
viorelchelu  •  21 Octombrie 2021, 19:45

MM ...lasa ne ...prostia se plătește intotdeauna

Vezi toate comentariile (5)
Comentează