FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”
Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 18:19 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 19:36

FCSB a solicitat oficial amânarea meciului cu Farul, din cauza faptului că n-are 13 jucători disponibili, după cazurile de Covid-19 și ultimele accidentări .

  • LPF va da curs solicitării FCSB și va anunța vineri dacă partida e amânată
  • La data reprogramării, dacă Farul va avea 5 jucători indisponibili, dintr-o cauză excepțională, nu neapărat infectați cu coronavirus, FCSB va pierde prin forfait, 0-3

După ce a anunțat pe Facebook că FCSB nu are 13 jucători valizi pentru meciurile cu Farul (24 octombrie) și FC Voluntari (27 octombrie în Cupă), Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a dat noi detalii despre situația din club.

Mihai Stoica, detalii despre situația de la FCSB: „Avem 23 de cazuri de coronavirus”

„E o situație dramatică. Avem 23 de persoane pozitive.  Avem 17 pozitivi la prima echipă: 8 jucători și 9 din staff. Și 6 la academie. Vedem mâine ce vor spune testele. Poate sunt și asimptomatici.

Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni, la care am adus tot ce era pe lista B. Toți care erau eligibili și apți. Nu mai este niciun jucător în acest moment. Ne-am încadrat la limită. Miron și Tănase s-au accidentat. Avem acte. Miron stă trei săptămâni. Panțîru revine în 2022, Coman în decembrie.

S-a vehiculat ideea că vrem să amânăm pentru a ne reveni accidentările. Nu facem așa ceva. Ce facem? Sacrificăm Cupa? Nu avem jucători. Nu putem trece jucători de 14 ani pe lista B. Noi avem 11 jucători, cu doi portari.

Dacă LPF interpretează regulamentul ca Farul, pierdem cu 3-0. Noi nu căutăm subterfugii. Noi vrem să jucăm, Dacă pierdem, asta e situația. La meciul cu Argeș, poate vor fi unii care vor sta pe bancă abia reveniți după COVID. 

Ce e atât de complicat? Există lista A și lista B. De pe aceste liste, nu avem 13 jucători valizi. Poți trece alții dacă ai. Cei pe care-i putem trece sunt din focar. Sunt 6 din grupele care ne pot furniza pentru lista B. Să presupunem, prin absurd, că putem trece pe lista B pentru a-i ține pe bancă, pentru a face 13. Și să jucăm cu Târnovanu vârf sau cu Vlad la mijloc.

Noi avem lista A și lista B și nu avem 13 jucători pentru acest meci.  Nu putem trece jucători pentru că avem focar.  Am testat pentru ca unul să nu fie asimptomatic și să nu răspândească virusul la echipa noastră. Sâmbătă am jucat la Mioveni, iar duminică ne-am testat PCR, inclusiv cei vaccinați, Haruț și Keșeru. 

Nu ne batem joc de competiție. Dacă un jucător pe criteriu sportiv putea fi adus, îi puneam pe lista B de la început. Nu modificăm liste pentru că nu ar fi vorba de profesionalism. Echipa mare se face pe criteriu sportiv. 

S-ar fi putut juca meciul din Cupă dacă făceau 14 zile jucătorii care au fost depistați pozitiv. Luni, doar doi se întorc: Straton și Șerban, care e accidentat. De joi vor termina perioada izolare. E o situație dramatică”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

EXCLUSIV FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele

ANALIZĂ GSP Becali sabotează iar FCSB! » Ordinul lui duce la eșec: „Am fost nebun”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
contrabas3
contrabas3  •  22 Octombrie 2021, 09:51
Postat de paolo14 pe 22 Octombrie 2021, 06:41

Cum sa fie, se face, ai rabdare...Primul pas ***

Rapid îi nimicește pe dinamoviști.

contrabas3
contrabas3  •  22 Octombrie 2021, 07:59
Postat de dragdim pe 22 Octombrie 2021, 04:04

Fecesebei, cum e faza cu retrogradarea lui Dinamo?

“Fecesebei” ar trebui să fie un cuvânt jignitor? Fii și tu mai inventiv - ești plictisitor! Dinamo retrogradează anul ăsta 100%.

paolo14
paolo14  •  22 Octombrie 2021, 06:41
Postat de dragdim pe 22 Octombrie 2021, 04:04

Fecesebei, cum e faza cu retrogradarea lui Dinamo?

Cum sa fie, se face, ai rabdare...Primul pas ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează