FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Ce spunea Gică Popescu atunci când echipa lui se afla în situația FCSB-ului » A cerut amânarea unui meci din același motiv: cazuri de COVID și accidentări

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 18:57 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:46

FCSB a solicitat oficial amânarea meciului cu Farul, din cauza faptului că n-are 13 jucători disponibili, după cazurile de Covid-19 și ultimele accidentări .

  • LPF  va anunța vineri dacă partida e amânată
  • La data reprogramării, dacă Farul va avea 5 jucători indisponibili, dintr-o cauză excepțională, nu neapărat infectați cu coronavirus, FCSB va pierde prin forfait, 0-3

Gică Popescu, președintele Farului, cere respectarea regulamentului și spune că meciul nu se poate amâna din cauza jucătorilor accidentați.

Farul s-a aflat în situația celor de la FCSB

În octombrie 2020, Viitorul (așa cum se numea atunci echipa) urma să joace cu Poli Iași în etapa a 9-a, dar a cerut amânarea partidei ca urmare a cazurilor de COVID-19 din lot, dar și din cauza accidentărilor.

E o situaţie dificilă. Avem numeroase cazuri de COVID la echipă, jucători şi oameni din staff. E adevărat că am cerut să ni se amâne meciul, mai ales că avem şi câţiva jucători accidentaţi. 

Acum, important e ca toţi să fie sănătoşi. Vom trece şi peste această perioadă”, spunea atunci Gică Popescu.

7 cazuride COVID-19 avea Viitorul înainte de meciul cu CSMS Poli Iași

Atunci, LPF nu a dorit să dea curs cererii celor de la Viitorul de a amâna meciul, iar conducerea clubului patronat de Gică Hagi speră ca Liga să ia o decizie asemănătoare, pe baza aceluiași regulament.

Viitorul a jucat acel meci, iar echipa din Ovidiu a câștigat la „masa verde”, 3-0, după ce au fost probleme cu nocturna. Meciul începuse cu 53 de minute întârziere, tocmai din cauza instalatiei de iluminat. Oficialii din Copou au făcut tot posibilul pentru a avea măcar 3 stâlpi funcționali, iar arbitrul Mladinovici a fluierat startul și lucrurile păreau în regulă, însă problema a recidivat în minutul 54 al meciului, la 1-1. Ulterior, s-a decis ca Viitorul să câștige la „masa verde”.

Cum a arătat Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță, De Nooijer - V. Fernandez, Gaztanaga, Casap, Mățan - Luckassen, Ely Fernandes 
Rezerve: Tordai - D. Grosu, A. Pitu, Bodișteanu, A. Stoian, Dănuleasa
 Antrenor: Ruben Barrera

Farul reacționează: „Trebuie respectat regulamentul

Acum, Gică Popescu, președintele constănțenilor, a acuzat dur demersul FCSB de a cere amânarea meciului din weekend. 

„Eu vreau doar să fie respectat regulamentul! Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. 

Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!  Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.                                        

 

 

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

EXCLUSIV FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele

ANALIZĂ GSP Becali sabotează iar FCSB! » Ordinul lui duce la eșec: „Am fost nebun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  22 Octombrie 2021, 10:23
Postat de rumunek pe 21 Octombrie 2021, 23:07

Și ce s-a întâmplat în final?

s-a sters din pix o retrogradare

rumunek
rumunek  •  21 Octombrie 2021, 23:07
Postat de zizu pe 21 Octombrie 2021, 21:17

Ce spunea gsp,fcsb,botoșani etc atunci când dinamo era în situația asta? Ați uitat? Căutați în arhivă

Și ce s-a întâmplat în final?

zizu
zizu  •  21 Octombrie 2021, 21:17

Ce spunea gsp,fcsb,botoșani etc atunci când dinamo era în situația asta? Ați uitat? Căutați în arhivă

Vezi toate comentariile (3)
Comentează