INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

Foto Barcelona și-a anunțat coregrafia pentru El Clasico » Cum va arăta Camp Nou la marele meci cu Real Madrid

Camp Nou
Foto: Imago
Camp Nou Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 19:15 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 12:16

Se apropie derby-ul cu Real Madrid, iar FC Barcelona a prezentat mozaicul care va fi afișat în momentul începerii celebrului „El Clasico”.

Catalanii și-au făcut un obicei în a avea o astfel de coregrafie la meciurile cu marea rivală, iar, după ce în ultimul sezon nu s-au putut bucura de aportul fanilor la El Clasico din cauza pandemiei de Covid-19, Barcelona a revenit la celebrele sale mozaicuri.

Astfel, la meciul cu Real, stadionul va fi acoperit în culorile clubului, roșu și albastru, iar cu galben va fi scris mesajul „Som-hi Culers” ( Haideți, culers), iar la tribuna a II-a va apărea o poză cu fotbaliștii Barcelonei și mesajul „Barca, arai sempre” ( Barca, acum și pentru totdeauna).

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri
PROGRAM
Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

0-0a fost ultimul „Clasico” jucat pe Camp Nou cu spectatori, în noiembrie 2019

Injecție de moral înainte de El Clasico pentru Barcelona

Vești bune la FC Barcelona cu câteva zile înainte de El Clasico. În săptămâna derby-ului cu Real Madrid, programat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17:15, Barcelona a reușit să obțină prima victorie din acest sezon de Champions League, 1-0 cu Dinamo Kiev.

La scurt timp după meci, cea mai mare parte a jucătorilor Barcelonei s-au întâlnit la un restaurant celebru din Barcelona pentru a lua cina împreună, în încercarea de a ridica moralul din sânul echipei într-o săptămână în care va avea loc El Clasico, unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Totodată, pentru a sărbători faptul că Fati și-a prelungit contractul.

Cină de grup la Barcelona înainte de El Clasico. Ansu Fati a semnat prelungirea contractului

Ultimul care a ajuns la întâlnirea de grup a fost chiar Ansu Fati, potrivit Diario AS. După meci, tânărul fotbalist a trecut mai întâi prin biroul președintelui Joan Laporta, pentru a semna prelungirea contractului cu FC Barcelona. Noul său contract se întinde până în 2027, iar clauza de reziliere a acestuia este de 1 miliard de euro! 

Membrii staff-ului tehnic nu au participat la întâlnirea jucătorilor, nici măcar antrenorul principal Ronald Koeman. Restaurantul ales de fotbaliști este același în care Joan Laporta și Ronald Koeman s-au întâlnit în această vară, pentru ca președintele să-i transmită antrenorului că nu mai este prima opțiune pentru banca tehnică. 

Cum Laporta nu a găsit variante care i s-au părut potrivite, antrenor a rămas Ronald Koeman. 

Ansu Fati are deja 48 de meciuri la prima echipă a Barcelonei, în care a înscris 15 goluri și a oferit 3 pase decisive. El are un gol și în El Clasico, reușind să marcheze unicul gol al Barcelonei din victoria „albilor” de pe 24 octombrie 2020, 3-1 pe Camp Nou.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Parchetul din Versailles a cerut azi condamnarea lui Karim Benzema în „cazul Valbuena”! Ce riscă starul lui Real

Ultimele mișcări ale lui Mauro Icardi după cearta cu Wanda Nara: unfollow tuturor coechipierilor de la PSG!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  23 Octombrie 2021, 14:19

HALA MADRID!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează