FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Va sta cel puțin 3 săptămâni” » Cel mai nou nume pe lista indisponibililor de la FCSB

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 20:03 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 20:48

Pe lângă cazurile de COVID-19, FCSB are probleme și cu jucătorii accidentați.

Cel mai nou nume pe lista indisponibililor este Andrei Miron. Fundașul de 27 de ani s-a accidentat și nu va putea juca în perioada următoare, după cum a anunțat Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

FCSB l-a pierdut și pe Andrei Miron

„Miron și Tănase s-au accidentat. Avem acte. Miron stă trei săptămâni. S-ar putea ca meciul cu Farul să se joace pe 4 noiembrie. Miron nu va juca nici atunci”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Fotbalistul venit la FCSB în februarie 2020 a bifat doar 5 partide pentru echipa roș-albastră, bifând un gol și o pasă de gol.

Becali voia să-l dea afară, Edi Iordănescu l-a făcut căpitan! 

Andrei Miron, accidentat în play-off-ul sezonului trecut, a revenit la antrenamente în august, iar antrenorul Edi Iordănescu l-a titularizat în meciul cu Dinamo, 6-0, din septembrie.

Mai mult, jucătorul venit gratis de la FC Botoșani în februarie 2020 a fost desemnat căpitan de Iordănescu Jr., în absența lui Florin Tănase, accidentat.  Iordănescu nu s-a păcălit. Cu un indice InStat de 300, Miron nu a acuzat deloc presiunea banderolei, fiind al doilea cel mai bun jucător de la FCSB, după Claudiu Keseru (312).

În primăvară, Gazeta dezvăluia că Miron intrase pe lista neagră a lui Gigi Becali, interesat să-l cedeze. Cum ofertele n-au fost mulțumitoare, iar nou-veniții Alexandru Crețu și Stipe Vucur au părăsit rapid Bucureștiul, Andrei a continuat la FCSB. 

Între timp, după accidentarea suferită de stoper în finalul sezonului trecut, Becali și-a schimbat opinia: „Miron mi-a plăcut foarte mult. A fost chiar excepțional, până s-a accidentat. Chiar eram foarte mulțumit de el, de asta am regretat ca nu l-am mai putut folosi. Dădea cu capul, lua fața adversarilor, era foarte activ, foarte vigilent”.

VIDEO FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul!

Citește și: 

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Becali sabotează iar FCSB! » Ordinul lui duce la eșec: „Am fost nebun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close