FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să se joace: „Cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?” + cere vaccinarea bugetarilor: „Nu-i primești la muncă”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 20:21 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 20:33

FCSB a solicitat oficial amânarea meciului cu Farul, din cauza faptului că n-are 13 jucători disponibili, după cazurile de Covid-19 și ultimele accidentări .

  • LPF  va anunța vineri dacă partida e amânată
  • La data reprogramării, dacă Farul va avea 5 jucători indisponibili, dintr-o cauză excepțională, nu neapărat infectați cu coronavirus, FCSB va pierde prin forfait, 0-3

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, spune că partida trebuie să joace dacă FCSB dacă are 13 jucători care nu au COVID-19, chiar dacă aceștia sunt accidentați.

Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să se joace: „Cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?”

„Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19. Dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?”, a spus Cârțu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Ulterior, fostul fotbalist a vorbit și despre situația din România și despre numărul mic de persoane care se vaccinează.

„Legat de vaccinați și de nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat. Se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce există reticența asta. 

Cei care sunt contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat. Statul este preocupat să oprească pandemia asta...

Trebuie ca toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă. Și dacă stau acasă nu trebuie plătiți. Medicii sau profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați. De vină este și clerul, partea asta cu popii”, a mai spus Cârțu.

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

EXCLUSIV FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele

ANALIZĂ GSP Becali sabotează iar FCSB! » Ordinul lui duce la eșec: „Am fost nebun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1one
1one  •  23 Octombrie 2021, 10:38

doar *** poate primi clementa de la lpf ca are accidentati si ca nu respecta protocoalele sanitare. cred ca e caz unic in lume. manarie pe fata si ei tot pe altii acuza de jocuri de culise

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  22 Octombrie 2021, 10:05
Postat de suporterucv pe 22 Octombrie 2021, 09:45

Pfff...iar pute a Braila pe aici...n-ai loc de *** mititei pe articole despre Universitatea !

Pai voi nu intrati aici, Clonache... in loc sa va vedeti de Mogosoaia voastra, va duceti fuga pe "gardurile" Stiintei. Ia intra dincolo Clonache, sa-ti vezi fartatii cum fac *** acolo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  22 Octombrie 2021, 09:45

Pfff...iar pute a Braila pe aici...n-ai loc de *** mititei pe articole despre Universitatea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează