FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - CSA STEAUA 2-0

Daniel Oprița, critici la adresa fotbaliștilor săi după înfrângerea cu Petrolul: „Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă”

Daniel Oprița, critici la adresa fotbaliștilor săi după înfrângerea cu Petrolul: „Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă” +14   FOTO
Daniel Oprița, critici la adresa fotbaliștilor săi după înfrângerea cu Petrolul: „Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă”

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 21:34 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 00:18

Petrolul s-a impus impus în derby-ul din Liga 2 cu CSA Steaua, scor 2-0, grație unei „duble” a lui Sory Diarra. La capătul meciului, antrenorul „militarilor”, Daniel Oprița, i-a criticat pe elevii săi pentru jocul prestat.

Toate detaliile despre Petrolul - Steaua, AICI!

„Aveam așteptări, oricine putea să câștige. Pot să zic chiar că e un plus pentru noi, ca posesie, mai ales în prima repriză. Destul de echilibrat, echipa care a greșit prima a pierdut, iar aceea am fost noi. Nu am reușit să intrăm în joc la o ocazie mare, la acea centrare în fața porții a lui Enceanu pentru Chipirliu, plus ocazia din final. 

Liga 2, etapa 11 » Concordia Chiajna rămâne în grafic după victoria cu FC Brașov! Clasamentul actualizat
RUNDA #11
Liga 2, etapa 11 » Concordia Chiajna rămâne în grafic după victoria cu FC Brașov! Clasamentul actualizat

Și ei au mai avut pe final, ne-au prins descoperiți că am urcat cu toată echipa, am făcut niște greșeli. Luăm gol din fază fixă, după aceea luăm pe contraatac. Am încercat să ieșim mai mult la joc, am lăsat mai multe spații. Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă!

Putea să fie și egal, dar am greșit și am plătit. La un meci ca ăsta nu poți să mai ai ocaziile pe care le-ai avut cu Astra, alea 3-4 pe care le ai. Parcă atunci când ajungem la finalizare dăm să scăpăm de minge. Într-un meci cu Petrolul nu poți să ai 15 ocazii. E cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o. Au câștigat, sunt meritat pe locul care sunt. 

Noi trebuie să muncim să ieșim din criza asta de la finalizare. Suntem în primele 6 acum, dar dacă o ținem așa putem să ieșim din zona aia”, a declarat Daniel Oprița la flash-interviu, pe Telekom Sport.

+10 FOTO

Orice înfrângere e dureroasă, dar într-un derby are o conotaţie aparte. Această problemă a noastră ... nu dăm gol din situaţii clare, nu oportunităţi care se ivesc întâmplător. Ei au avut o ocazie şi ne-au dat două goluri. Îi felicit
Valentin Bărbulescu, căpitan CSA Steaua

Citește alte știri de actualitate:

Nicolae Badea reacționează rapid și-l dă în judecată: „S-au dus vremurile lui de «glorie»”

Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să se joace: „Cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?” + cere vaccinarea bugetarilor: „Nu-i primești la muncă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
siriussirius
siriussirius  •  22 Octombrie 2021, 12:23

Probabil ca si jucatorii se gindesc ca oricum nu promoveaza asa ca joaca doar pentru a se mentine in liga a doua

4410854492341321
Lucian Rizea  •  22 Octombrie 2021, 08:14

De ce o fi plecat autorul articolului inainte de terminarea jocului? Pentru el partida se termina in minutul 89 ?

853246084756615
Marcel Popa  •  21 Octombrie 2021, 22:36

*** nu te mai agita, oricum nu poti promova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează