FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - CSA STEAUA 2-0

Reacția lui Nae Constantin după ce a bătut-o pe Steaua: „Un meci greu. Ne-au dominat mai mult decât mă așteptam”

Nae Constantin +14   FOTO
Nae Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 22:42 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 23:30

Petrolul s-a impus impus în derby-ul din Liga 2 cu CSA Steaua, scor 2-0, grație unei „duble” a lui Sory Diarra. La capătul meciului, antrenorul ploieștenilor, Nae Constantin, a oferit primele reacții după victoria echipei sale în fața rivalei bucureștene.

Toate detaliile despre Petrolul - Steaua, AICI!

Nae Constantin și-a lăudat jucătorii pentru succesul contra „militarilor” și pe Steaua pentru jocul bun prestat, unul la care acesta se aștepta.

De asemenea, tehnicianul „găzarilor” speră ca echipa sa să continue forma excelentă de 9 victorii consecutive în campionat și etapa viitoare, când Petrolul înfruntă „lanterna” Astra.

„Un meci greu, era de așteptat să fie așa, pentru că atât stadionul cât și atmosfera au făcut ca spectacolul să fie pe măsură. Jucătorii și-au dorit mult să câștige, și de o parte, și de cealaltă, sunt bucuros că am ieșit învingători și asta e cel mai important. 

Sper să mergem așa cât mai mult, avem meci cu Astra, ne dorim mult să câștigăm și vedem ce urmează. E un început de campionat în care mai multe echipe s-au desprins de restul și în finalul de an vor fi meciuri de genul ăsta etapă de etapă. A fost exact cum m-am așteptat. 

Știam că Steaua este o echipă bună, știam că pune presiune, asta a făcut aproape în toate meciurile, știam că are jucători valoroși. Mă așteptam să ne domine la un moment dat. În prima repriză, ne-au dominat mai mult decât mă așteptam. Nu am reușit să controlăm jocul. Am reușit în repriza a doua. 

Eram sigur că dacă vom deschide scorul, vom avea mai multe spații, ceea ce s-a și întâmplat. Am profitat de viteza atacanților noștri și am reușit să închidem jocul cu al doilea gol. 

Nu am început cu Diarra titular. A fost o perioadă accidentat, revenise de puțin timp. Ideea era să nu îl forțăm prea mult, dar am fost obligați de accidentarea lui Senad și a trebuit să intre. Avem mari probleme aici pentru că și Senad a înscris goluri. Vine din urmă Marius Coman, voi avea destul de mari probleme în a-l găsi pe cel mai în formă”, a declarat Nae Constantin la Telekom Sport.

+10 FOTO

Citește alte știri de actualitate:

Daniel Oprița, critici la adresa fotbaliștilor săi după înfrângerea cu Petrolul: „Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă”

Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să se joace: „Cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?” + cere vaccinarea bugetarilor: „Nu-i primești la muncă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  22 Octombrie 2021, 10:22

scrieti titlul corect, petrolul a batut sectia de fotbal a armatei..atat...steaua e bine mersi la locul ei.

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  22 Octombrie 2021, 09:08

Se alinta si el :))))) Selimbareanu le-a scos fotbalul din cap

paolo14
paolo14  •  22 Octombrie 2021, 06:27

Clubul Sportiv al Armatei, echipa cu 2 promovări în palmares.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close