INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fotbalistul transferat de Juventus în vară, de negăsit » A fugit din țară, clubul nu mai știe nimic de el!

Mohamed Ihattaren 
Foo: Imago
Mohamed Ihattaren Foo: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 23:25 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 00:07

Mohamed Ihattaren (19 ani), fotbalist transferat de Juventus vara aceasta și dat împrumut la Sampdoria, este dat dispărut după ce a fugit din Italia.

Transferat surprinzător de torinezi în ultima zi de mercato pentru 2.000.000 de euro și cedat imediat la Sampdoria, mijlocașul olandez nu s-a acomodat în Italia și nu a reușit să facă parte din lotul primei echipe genoveze.

Chemat la naționala U21 a Olandei, Ihattaren nu a revenit în Italia după pauza internațională și nu mai răspunde la telefon, notează football.italia.net.

Acesta ar fi fost zărit în apropierea casei părinților din Olanda. De asemenea, sursa citată mai anunță că un motiv pentru care Ihattaren nu mai vrea să se prezinte la antrenamente este faptul că nu mai vrea să fie impresariat de Mino Raiola, astfel, prin gesturile sale, l-ar forța celebrul agent să renunțe să-l managerieze.

Juventus acum îi caută un nou club olandezului, în afara Italiei, din moment ce întoarcerea sa în „Cizmă” este una complicată.

10.000.000de euro este cota lui Mohamed Ihattaren, potrivit transfermarkt.

Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus

După ce presa din Italia a scris că „Donnarumma se simte trist și singur” și că „nu ascunde acest lucru”, acum agentul său, Mino Raiola, vrea să-i găsească o nouă destinație italianului dacă statutul său nu se schimbă la PSG. 

Juventus urmărește cu atenție situația portarului, iar fosta campioană a Italiei își dorește să-l aducă la Torino pe campionul european. „Bătrâna Doamnă” l-a mai ofertat pe Donnarumma și sezonul trecut, însă Milan a respins ideea ca Donnarumma să meargă la un rival, potrivit Calciomercato.

Presa din Italia: „Donnarumma nu-și ascunde supărarea”

În aceste condiții, Corriere dello Sport scrie că „Donnarumma se simte trist și singur la PSG” și că „nu ascunde acest lucru”. Mai mult, publicația italiană îl atacă pentru această situație pe Mino Raiola, agentul jucătorului. 

„Mino a vrut o revanșă pentru momentul din 2017, când Donnarumma a fost convins de tatăl lui să accepte o prelungire cu AC Milan, fără ca el să încaseze un comision. L-a dus la PSG, însă viața e grea și pentru talente ca Gigio. 

În fotbal există strategii ale antrenorilor, ierarhii, care nu pot fi schimbate doar pentru că Raiola a vrut să își ia o revanșă, cu ajutorul prietenului său, Leonardo”, scrie Corriere dello Sport.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Umilință pentru AS Roma și Mourinho! E prima dată când Mou pățește asta în 1.008 meciuri: „Unii dintre noi au anumite limite, e diferență mare”

Cum a apărut Fernando Torres la meciul lui Atletico Madrid: „Zici că e photoshopat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close