INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - AZ ALKMAAR 0-1

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva” +12   FOTO
Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 00:13 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 00:32

CFR Cluj a fost învinsă 0-1 cu AZ Alkmaar, în etapa a 3-a a grupelor Conference League, și rămâne cu doar un punct.

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a comentat situația de la campioana României și l-a apărat pe antrenorul Dan Petrescu, spunând că transferurile făcute în vară, când la echipă era Marius Șumudică, nu au dat randamentul scontat.

+8 FOTO

Vasile Miriuță critică strategia de la CFR Cluj după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile din vară nu au fost bune”

Nu vreau să-i iau apărarea lui Dan Petrescu, dar altfel ar fi arătat CFR Cluj dacă Petrescu prelua echipa din vară. Sunt sigur. El a luat echipa în timpul campionatului. Chiar dacă e de o lună, e greu să facă ce își dorește. Dacă lua echipa în vară, o pregătea cum voia și își aducea jucătorii lui.

Dacă vrei în Europa League, trebuie jucători de valoare. S-au adus jucători din Liga 1 care nu sunt de CFR Cluj. Pot să joace la FC Botoșani, dar la CFR Cluj e nevoie de jucători de alt calibru ca să ajungi în Europa League. 

Asta e părerea mea, fără să atac pe nimeni. Transferurile nu au fost bune. Da, sunt bune pentru Liga 1, ca să bați Mioveni, Chindia sau Clinceni. Dar în Europa League e mai greu”, a spus Vasile Miriuță la emisiunea „DigiSport Special”.

CFR Cluj, ultima în Conference League

După această înfrângere, CFR Cluj rămâne ultima în grupa din Conference League. După 3 meciuri, echipa lui Dan Petrescu are 1 punct și este pe locul 4, cu un golaveraj 1-3. Lider este AZ Alkmaar, cu 7 puncte.

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Citește și: 

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
muzzi
muzzi  •  22 Octombrie 2021, 07:21

mare antrenor si Miriuta! mare antreprenor! jucatorii adusi sunt buni, daca ii si pui sa joace! Sumudica asta incerca, Danut are nevoie de altceva, pentru ca el e cu demolatul, nu cu construitul!

2944926335589436
Ovi Caravan  •  22 Octombrie 2021, 06:46

Altul care se cheama antrenor si de fapt nu stie mai mult decit Becali. In ultimii 3 sau 4 ani echipa asta a fost 90% cu Dan Petrescu. Ce facea Petrescu in vara? Cind a venit a scapat de Itu si l-a adus pe Culio tocmai din Argentina, probabil ca scapa si de Petrila si il aducea pe Kapetanos sau pe Camataru. Fara sa fiu suporterul lui Sumudica, dar echipa incerca sa joace ceva, combina, acuma din nou acelasi joc rudimental, din topor. Pina la urma rezultatele vorbesc, iar comparatia intre punctajul obtinut in timpul lui Sumudica versus Petrescu este net defavorabil lui Petrescu. Cit de prost a putut sa fie Varga, i-a desfacut contractul lui Sumudica si a platit aproape 400,000 clauza, dar cistiga meciuri, iar acuma Petrescu, care banuiesc care clauza, pierde aproape tot noul obiectiv play-out

753720451412471
Andrei Ionescu  •  22 Octombrie 2021, 06:03

Bai Miriuța ce transferuri pot sa facă cluburile din România? Jucători de câteva sute de mii de euro până intr un milion? CFR e o echipă căreia i-a expirat kilometrajul, trebuie bani mulți pentru alta nouă sau reparație capitală ,or patronii români nu au potență financiară. Un antrenor are suisuri si coborasuri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close