INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - AZ ALKMAAR 0-1

Panduru după CFR - AZ 0-1: „Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu îl ştie”

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva” +12   FOTO
Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 00:13 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 00:32

CFR Cluj a fost învinsă 0-1 cu AZ Alkmaar, în etapa a 3-a a grupelor Conference League, și rămâne cu doar un punct.

„Dacă vorbim despre CFR, nu ar trebui să vorbim despre meciul din seara asta. În prima repriză s-a văzut o diferenţă ca de la cer la pământ. Posesie 70%, ocazii, joc controlat de Alkmaar. A fost o diferenţă foarte mare, nu mă aşteptam. Era clar că AZ venea în formă, dar şi aşa nu mă aşteptam la diferenţa asta. A jucat CFR cu echipe echipe cu o valoarea dublă faţă de ea, Young Boys şi AZ. S-a văzut o mare diferenţă. 

Noi, când jucăm cu o echipă care valorează de două ori mai puţin, nu se vede diferenţa asta. Nu după meciul ăsta ar trebui să ne luăm. Uitându-te la jucători, vezi că şi ei sunt în scădere de formă. Bordeianu nu mai e la fel ca în sezonu trecut. 

Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu ştiu dacă îl ştie sau dacă îi convine. Am impresia că sunt mai mulţi tehnicieni în teren, nu mai are cine să recupereze mingea, în prima repriză nu au ştiut unde e mingea. Cred că Alkmaar s-a mulţumit cu scorul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a comentat situația de la campioana României și l-a apărat pe antrenorul Dan Petrescu, spunând că transferurile făcute în vară, când la echipă era Marius Șumudică, nu au dat randamentul scontat.

+8 FOTO

Vasile Miriuță critică strategia de la CFR Cluj după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile din vară nu au fost bune”

Nu vreau să-i iau apărarea lui Dan Petrescu, dar altfel ar fi arătat CFR Cluj dacă Petrescu prelua echipa din vară. Sunt sigur. El a luat echipa în timpul campionatului. Chiar dacă e de o lună, e greu să facă ce își dorește. Dacă lua echipa în vară, o pregătea cum voia și își aducea jucătorii lui.

Dacă vrei în Europa League, trebuie jucători de valoare. S-au adus jucători din Liga 1 care nu sunt de CFR Cluj. Pot să joace la FC Botoșani, dar la CFR Cluj e nevoie de jucători de alt calibru ca să ajungi în Europa League. 

Asta e părerea mea, fără să atac pe nimeni. Transferurile nu au fost bune. Da, sunt bune pentru Liga 1, ca să bați Mioveni, Chindia sau Clinceni. Dar în Europa League e mai greu”, a spus Vasile Miriuță la emisiunea „DigiSport Special”.

CFR Cluj, ultima în Conference League

După această înfrângere, CFR Cluj rămâne ultima în grupa din Conference League. După 3 meciuri, echipa lui Dan Petrescu are 1 punct și este pe locul 4, cu un golaveraj 1-3. Lider este AZ Alkmaar, cu 7 puncte.

Panduru după CFR - AZ 0-1: „Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu îl ştie”

Citește și: 

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează