INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

„Promite-mi că te vei comporta frumos și vei fi etern fidelă!” » Incredibil: ce condiții i-a pus Mauro Icardi frumoasei Wanda Nara pentru a se întoarce la antrenamentele lui PSG

Mauro Icardi și Wanda Nara +49   FOTO
Mauro Icardi și Wanda Nara

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 09:56 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 10:39

Relația zbuciumată dintre Mauro Icardi (28 de ani) și Wanda Nara (34) provoacă noi momente care de care mai controversate. Focul dragostei l-a cuprins atât de mult pe argentinian, încât acesta pare dispus să renunțe la fotbal pentru a-i recâștiga inima focoasei Wanda.

După ce recent a absentat recent de la antrenamentele lui PSG, Icardi ar fi făcut din nou o afirmație care i-a șocat pe apropiați. Acesta i-ar fi pus condiții iubitei sale pentru a reveni la antrenamentele lui PSG, notează Mundo Deportivo

Dezvăluirile au fost făcute de Yanina Lattore, una dintre prietenele de nădejde ale frumoasei Wanda Nara, în cadrul unei emisiuni televizate.

+45 FOTO

„A fost la antrenament, însă a pus condiții pentru a continua să facă asta. În primul rând, vrea ca atât el, cât și Wanda Nara, să-și închidă conturile de Instagram. Înainte de asta, soția lui trebuie să posteze o poză cu ei sau cu familia și să-i promită că se va comporta frumos și îi va fi etern fidelă”, a mărturisit joi Yanina Latorre, în cadrul emisiunii Los Ángeles de la Mañana.

Ultimele mișcări ale lui Mauro Icardi după cearta cu Wanda Nara: unfollow tuturor coechipierilor de la PSG!

În încercarea de a se împăca cu Wanda Nara (34 de ani), Mauro Icardi (28) a efectuat mai multe mișcări pe contul personal de Instagram. Atacantul argentinian le-a dat „unfollow” tuturor persoanelor pe care le urmărea, inclusiv coechipierilor de la PSG, mai puțin soției!

Relația dintre Mauro Icardi și Wanda Nara continuă să fie zbuciumată. Wanda s-a îndepărtat de atacantul lui PSG după ce a descoperit în telefonul acestuia un mesaj obscen primit de la fotomodelul argentinian China Suarez.

Fotomodelul arătat cu degetul de Wanda a negat că ar avea o relație cu Mauro Icardi, dar fotbalistul nu are o misiune ușoară în a-i recâștiga inima soției alături de care are doi copii.

Cum încearcă Mauro Icardi să se împace cu Wanda Nara: „unfollow” tuturor coechipierilor de la PSG!

 În încercarea de a îmbuna pe Wanda, Mauro Icardi a scos toate conturile pe care le avea la „follow” pe profilul personal de Instagram. Cu o excepție, cel al soției, care a rămas singura persoană pe care acesta o urmărește. În plus, ultimele sale 4 postări, publicate în decursul ultimelor 3 zile, sunt toate fotografii cu Wanda Nara, majoritatea în ipostaze tandre. 

+45 FOTO

Încercările lui Mauro Icardi de a se împăca cu soția sa au provocat un val de comentarii din partea urmăritorilor celor doi. Fanii au subliniat cum fotbalistul dă dovadă de „disperare”, iar unii îl arată pe acesta cu degetul pentru infidelitate. La o fotografie cu Mauro și Wanda, în care fotbalistul poartă o beretă, unul dintre comentarii spune că „singurul lucru căruia Icardi îi este fidel este bereta lui”.

Citește și alte știri de actualitate:

Presa din Italia, necruțătoare cu Jose Mourinho după umilința din Norvegia: „Să-ți fie rușine!”

Cristiano Ronaldo, luat la țintă de fostul atacant de la Real Madrid: „Cel mai bun din istorie? Destul teatru, nu e nici în TOP 5!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  22 Octombrie 2021, 17:47
Postat de radumatei pe 22 Octombrie 2021, 10:57

Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a-ți salva familia. Merită apreciat Icardi pentru că încearcă să se desprindă de mediul toxic reprezentat de social media.

Adevarat. Dar tot el s-a bagat singur in gura "Profancei" de Italia

radumatei
radumatei  •  22 Octombrie 2021, 10:57

Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a-ți salva familia. Merită apreciat Icardi pentru că încearcă să se desprindă de mediul toxic reprezentat de social media.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează