INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, gest de milioane pentru un puști din Scoția: „Și eu eram exact la fel”

Ianis Hagi i-a dăruit tricoul unui puști de pe Ibrox / Sursă foto: Rangers FC
Ianis Hagi i-a dăruit tricoul unui puști de pe Ibrox / Sursă foto: Rangers FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 10:30 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 11:10

Titular în partida Rangers - Brondby 2-0, Ianis Hagi a făcut un pas important spre calificarea în „16-imile” de finală din Europa League. La finalul partidei, Ianis i-a oferit un cadou de neuitat unui copil din tribune.

La puțin timp după fluierul de final al partidei, Ianis i-a dăruit tricoul său unui puști din tribune. Gestul i-a adus zâmbetul pe buze tânărului fan al echipei lui Steven Gerrard: cu fularul lui Rangers la gât, acesta s-a fotografiat cu darul primit de la Ianis.

Ianis Hagi, gest de milioane pentru un puști din Scoția: „Și eu eram exact la fel”

Jurnaliștii au observat momentul, iar apoi l-au luat pe Hagi jr. la întrebări. „Știu ce înseamnă asta pentru acel copil, eram și eu exact la fel. Mă bucur de fiecare zi petrecută cu fanii aici, la Rangers, și din acest motiv dau 100% în fiecare zi. Iubesc să fiu aici”, a declarat Hagi, cel care astăzi împlinește 23 de ani.

Nu e prima oară când Ianis își îndreaptă atenția către cei care-l susțin. Acesta a mai dăruit un tricou și după partida România - Liechtenstein 2-0. Recent, după ce a înscris golul „tricolorilor” în eșecul la limită cu Germania, 1-2, Hagi a petrecut minute în șir în parcarea stadionului din Hamburg, unde s-a fotografiat cu suporterii români din Germania.

Rangers - Brondby 2-0

Ionuț Badea: „Ianis Hagi a trecut și trece în continuare prin niște transformări interioare incredibile”

Ianis a trecut și trece în continuare prin niște transformări interioare incredibile. Are o luptă continuă cu el însuși, cu așteptările pe care le au alții de la el, pe care le are chiar el, dar lupta asta este un motor care îl poartă înainte. Înainte îl obosea, aveam impresia că intră deja obosit pe teren de multe ori. 

Acum însă, ieșind din țară și având multe alternative de mentalități de oameni, de societate, lupta asta a devenit filtrată. Acum a rămas esența a ceea ce a trăit până acum. La jocul ăsta a fost fantastic, sper să aibă în continuare astfel de evoluții. 

- Ionuț Badea, fost „secund” echipa națională

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Olimpiu Moruțan, pe buzele tuturor în Turcia! Decisiv în cele 19 minute jucate: „Câți jucători din lume pot face asta cu o asemenea ușurință?”

Presa din Italia, necruțătoare cu Jose Mourinho după umilința din Norvegia: „Să-ți fie rușine!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  22 Octombrie 2021, 19:06

Macar la PR sa puncteze, ca pe teren...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează