INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Nu doar Moruțan e lăudat » Și ei au impresionat în Europa League: „Ianis, altă prestație strălucitoare” + „Marele Niță, eroul trist al Spartei”

Ianis Hagi / Sursă foto: Rangers FC
Ianis Hagi / Sursă foto: Rangers FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 11:37 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 12:19

Dacă Moruțan a pasat decisiv la victoria Galatei (1-0 cu Lokomotiv Moscova), Ianis Hagi a primit nota 7 în Daily Record pentru jocul său la Rangers - Brondby 2-0, iar Florin Niță a fost apreciat, chiar dacă a primit patru goluri la Sparta - Lyon 3-4. Nota 8

Niciun român nu a înscris joi, în Europa League, dar unii au ieșit în evidență, fiind apreciați.

„Ianis Hagi și-a pus în valoare excelenta calitate a pasei

Moruțan s-a remarcat la Galatasaray, deși a intrat în minutul 76 (a fost menajat de Fatih Terim) la 1-0 cu Lokomotiv la Moscova, cu o „pasă de gol grozavă” (Fotomac) la golul lui Kerem. 

Ianis Hagi a fost titular la Rangers, 2-0 acasă cu Brondby. Șeptarul albastru, care împlinește azi 23 de ani, a primit nota 7 în Daily Record. Cotidianul scoțian a văzut că „la începutul meciului, deciziile sale au fost greșite, alegând opțiunile nepotrivite la centrări”. Dar și că „per ansamblu, a fost altă prestație strălucitoare a românului”. 

The Scottish Sun i-a dat 6, pentru că ”a dispărut uneori din joc. Și-a pus în valoare excelenta calitate a pasei și a luptat”. A fost înlocuit în minutul 78.

„Demonstrează ce încredere are Florin Niță”

În Cehia, Florin Niță a fost „eroul trist al Spartei”, cum l-a numit Blesk, la 3-4 cu Lyon la Praga. „Deși a primit patru goluri, marele Niță a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. 

A blocat mingile lui Kadewere, Emerson și Aouar, de două ori. Totuși, coechipierii l-au abandonat”, au comentat jurnaliștii cehi, observând și că ”de mai multe ori, a făcut fente obraznice la presingul advers. Demonstrează ce încredere are în el”. Nota 8.

Vezi și: 

Ianis Hagi, gest de milioane pentru un puști din Scoția: „Și eu eram exact la fel”

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol! Niță a contribuit la reușita unui coleg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Octombrie 2021, 17:54

...ce mincinosi...omul e varza...dar voi il ridicati in slavi...ne meritam soarta cu asa presa ***...ne am saturat de nepotisme...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  22 Octombrie 2021, 17:12

Noi empresionam pe toata lumea ;))

observator_federal
observator_federal  •  22 Octombrie 2021, 12:20

Care va să zică, ”au impresionat în Europa League”? Chiar așa, vă dați seama ce greutate au cuvintele din titlu? ”Urlă” toată Europa, nu altceva... (cum scriu deja ai noștri, ”Moruțan e pe buzele tuturor”). Dar ce au făcut, de fapt, băieții ăștia (aceștia)?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează